Керівники відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» завітали до факультету землевпорядкування

11 червня 2023 року
факультет землевпорядкування
  На тижні в.о. директора Рівненського фахового коледжу Василь Царук разом із його заступником Олегом Качановським завітали до факультету землевпорядкування НУБіП та обговорили із деканом факультету Тарасом Євсюковим робочі питання щодо набору студентів і продовження навчання студентів коледжу в НУБіП.

  Під час візиту заступник декана факультету землевпорядкування Олександр Шевченко поділився досвідом проведення навчальних практик із застосуванням сучасних геодезичних приладів та обладнання. Навчальна практика дає змогу студентам вдосконалити свої знання, почерпнути якомога більше практичних навичок, і зробити ще один крок вперед до омріяної мети – стати справжнім фахівцем із геодезії та землеустрою.

 

  Випускники ВСП «Рівненського фахового коледжу НУБіП України», а нині студентки факультету землевпорядкування Інна Чеботарьова (випуск 2020 р.) та Уляна Форсюк (випуск 2022 р.) розповіли про переваги навчання та цікаве студентське життя в НУБіП України. Домовились про візит до відокремленого структурного підрозділу «Рівненський фаховий коледж НУБіП України».

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook