Кузенко Вікторія з Івано-Франківщини - обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України

31 травня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. Багато школярів і їх батьки починають цікавитися закладами вищої освіти України ще за довгого до вступу. Приємно, що випускниця школи Вікторія Кузенко обрала спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Під час очної екскурсії Вікторія ознайомилась із структурою факультету ветеринарної медицини, розказала про себе і поділились своїми враженнями.
   - Розкажіть про себе, чим цікавитесь.
   - Мене звати Вікторія, мені 17 років, я учениця Ворохтянського ліцею Надвірнянського району Івано-Франківської області. На разі, багато часу приділяю підготовці до національного мультипредметного тесту і вступу на омріяну спеціальність.
   - Чому Ви зацікавилися навчанням на факультеті ветеринарної медицини?
   - Довго думала з чим хочу пов’язати своє життя, але завжди розуміла, що медицина буде займати велику його частину. Також у мене є собака, про яку я дбаю, і мені це дуже подобається, тому це також вплинуло на мій вибір.

   - Звідки Ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
   - Про факультет ветеринарної медицини НУБіП України, я дізналася від знайомих батьків, коли шукала куди поступити на лікаря ветеринарної медицини. Мені було важливо ознайомитись з матеріальною базою на факультеті ветеринарної медицини. На сайті факультету ветеринарної медицини НУБіП України я побачила величезну кількість інформації про факультет, тому вирішили приїхали до Університету і побачити все своїми очима. По особливому мене зацікавило те, що в університеті є кафедра військової підготовки.

   - Яке у Вас враження від знайомства з факультетом і його структурними підрозділами?
   - Мені дуже сподобався факультет ветеринарної медицини та університет в цілому. Я ознайомилася із територією університету, у 12 корпусі відвідала навчальні лабораторії та лекційні аудиторії, вразив музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка з величезною кількістю унікальних препаратів, секційні зали, де займаються студенти.
   Також приємно було відвідати ННВЦ Клінічний центр «Ветмедсервіс» з клінікою дрібних і продуктивних тварин, лабораторії для дослідження крові, банк крові, госпіталь для тварин, кабінети для УЗД- та рентгенодіагностичних досліджень.

   Я з нетерпінням чекаю вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   - Вікторія, що б Ви хотіли побажати своїм ровесникам-абітурієнтам?
   - У першу чергу, міцного здоров’я, закінчення війни і нашої перемоги та швидшого повернення до безпечного і мирного життя. По-друге, успішного складання національного мультипредметного тесту і вступу на омріяну спеціальність. По-третє, упевненості в собі та реалізації всього задуманого. Нехай щастить!

Дякуємо Вікторії за те, що відвідала наш Університет, і бажаємо успішного вступити на омріяну професії.

Розмову провів Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook