НУБіП, КПІ та КНУБА домовились про співпрацю

7 лютого 2015 року

 У рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» 6 лютого до нашого університету завітали очільники двох вишів –  НТУ України «Київський політехнічний інститут» Михайло Згуровський та Національного університету будівництва і архітектури Петро Куліков.

На зустрічі із ректором Станіславом Ніколаєнком вони обговорили можливості співпраці. До речі, науковці трьох вишів уже не один рік тісно співпрацюють. Про напрями такого співробітництва детальніше розповіли перший проректор Ігор Ібатуллін, директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження  Володимир Козирський, заступники директора технічного ННІ Зіновій Ружило та Ярослав Михайлович, декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова.  

 

 
Особливу зацікавленість учасники зустрічі виявили до проведення спільних досліджень у галузі біотехнології, а також машинобудуванні, інженерії, енергозбереженні тощо. 
 
З метою їх реалізації найближчим часом планується напрацювати і підписати відповідні угоди про співробітництво. 
 
Через два тижні делегація нашого університету завітає до Київського політехнічного інституту, де познайомиться з роботою наукового парку, організацією управління вишем та відвідає технічних музей.
 
Ольга Наконечна
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook