До 125-річчя НУБіП України - стартував навчально-науковий семінар з роботодавцями факультету харчових технологій - "Основи лабораторної діагностики та її значення у нутріціології здорового харчування"

22 травня 2023 року

     22.05.2023 р. до 125-річчя НУБіП України на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на базі навчально-науково-виробничої лабораторії нутріціології та геноміки людини розпочався цикл навчально-наукових семінарів на тему  "Основи лабораторної діагностики та її значення у нутріціології здорового харчування".

     Відкрила даний захід декан факультету  Лариса Баль-Прилипко, яка привітала учасників семінару із початком роботи,  розповіла про основні етапи розвитку факультету та в кінці побажала учасникам великих наукових здобутків та плідної роботи.

  

   «Мета даного заходу це перш за все вивчення можливостей сучасної лабораторної діагностики в комплексній оцінці базових нутрицевтичних показників; дослідження впливу харчування із поширеними захворюваннями на стан здоровꞌя людини; навчитись призначати аналізи та дослідження, інтерпретувати їх впливи» зазначила директор ТОВ "Лайтджин" Інна Близнюк.

    Початок семінару розпочався із складання базових тестів курсантами щоб мати можливість встановити початковий рівень знань для подальшої роботи при вивченні основ лабораторної діагностики у нутриціології та перша лекція вступна, котра надала розуміння важливості коректного підходу перед здачею біологічного матеріалу.

    «Ми були приємно здивовані рівнем кваліфікації лекторів та спеціалістів, а також високо оцінили якість лабораторії. Обладнання поєднало в собі самі актуальні можливості. Як приклад мікроскоп Vision з штучним інтелектом, за допомогою якого зможемо перевірити власний біологічний матеріал, а також зможемо робити аналізи та аналізувати результати» ділиться враженнями Даніїл Маліков.

Вітаємо з початком навчально-наукового семінару та бажаємо плідного продовження!!!

Наталія Голембовська,
В.о. завідувача кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook