Знайомство першокурсників спеціальності "Готельно-ресторанна справа" з історією Національного університету біоресурсів і природокористування України

30 березня 2023 року

    На кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук склалася гарна традиція: знайомити студентів, і насамперед першокурсників, з історією Національного університету біоресурсів і природокористування України. Проте, на жаль, пандемія короновірусу, а згодом і збройна агресія з боку російської федерації поставили на паузу цей процес, дистанціювали спілкування, обмеживши його формат рамками онлайн-зустрічей. Проте, мабуть, є певний символізм у тому, що з приходом весни, з пробудженням всього живого, активізувався й навчальний процес у стінах нашого навчального закладу – поступово студентство почало заповнювати аудиторії, вирвавши їх із стагнації. Знову ожила традиція екскурсії-прогулянки мальовничою територією університету.

    Доцентом кафедри Людмилою Лановюк для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" у рамках вивчення дисципліни «Історія української культури» було проведено пішохідну екскурсію-мандрівку по цікавих місцях, що уособлюють славетне минуле та бережуть сталі традиції флагмана аграрної освіти та науки України. Також студенти згодом мали змогу подивитися презентацію та переглянути відеоролик з минулого Альма-матер, а також відвідати оновлений музей історії університету.

     

Студентство дізналося багато нового про архітектурну, історичну, освітню та наукову спадщину свого рідного вузу. Зокрема, вони довідалися, як і коли виник навчальний заклад, як розбудовувався протягом сторіччя. Також помилувалися зодчими та природніми шедеврами Голосієво. Прогулялися Алеєю слави та почули про її видатні постаті.

          

 Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook