Знання та практика одразу

4 квітня 2023 року
 
“Єдина краса відома мені ‒ це здоров’я”
Г.  Гейне
 
Під час практичного заняття з дисципліни «Основи фізичної та медичної реабілітації» ми займалися виготовленням свічок. Цей процес створював неповторну теплу атмосферу на занятті, допомагав подолати тривогу і стрес, покращував настрій.
 
 
На занятті викладач розповідав, як правильно нагріти пластину воску, надати їй потрібної форми та, власне, створити свічку з вощини та ґноту.
 
 
 
Кожен з студентів виготовляв  свічку на свій смак, у кожного вона вийшла унікальною, особливою. Ми занурились у чарівну атмосферу створення свічок своїми руками, створювали свій яскравий і неповторний шедевр. 
 
 
Творчий процес  виготовлення  свічок дуже захоплюючий, а ще це також надзвичайний досвід. Свічка ‒ унікальний продукт, який може стати прекрасним та оригінальним подарунком для ваших близьких, рідних, друзів і колег на будь-яке свято, або додати родзинку, романтику і затишок у Ваш дім.
Для нас, як фахівців із соціально-психологічної реабілітації це був чудовий досвід, адже у роботі з клієнтами виготовлення свічок, можемо  використовувати  у терапевтичних цілях, а також як засіб для створення комфортної та релаксуючої атмосфери. Виготовлення свічок також може бути корисним, як засіб для занурення у творчість, що може сприяти відновленню емоційного стану клієнта та забезпечити йому відпочинок від психологічного навантаження.
 
Віана Овод,
Ангеліна Ліванчук,
Антоніна Петренко,

СПР-22001м 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook