Стелла Малюк – мрію про професію лікаря ветеринарної медицини

2 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

 

   - Стелло, розкажіть, будь-ласка про себе
   - Я, Стелла Малюк, киянка, навчаюсь у спеціалізованій школі №115 ім. І. Огієнка

   - Чому ви обрали спеціальність «Ветеринарна медицина»?
   - Це було зовсім не складно. Я з дитинства люблю тварин. У мене завжди було багато котів і собак. Я опікувалася всіма дворовими тваринами. Мені особливо шкода тварин, які не мають ні дому, ні господаря. Саме любов до них допомогла мені зробити вибір. Я вирішила стати ветеринарним лікарем. Адже робота ветеринара дуже цікава, різноманітна й важлива, оскільки від лікаря залежить життя живої істоти. Пізніше зрозуміла, що професію обирають на все життя, і вона повинна бути цікавою, затребуваною й корисною для оточуючих людей.

   - Стелло, чому ви обрали факультет ветеринарної медицини саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України?
   - Я обрала навчання в НУБіП України саме тому, що він є потужним, сучасним і багатопрофільним закладом вищої освіти. Підготовка фахівців тут проводиться за бакалаврськими й магістерськими освітніми програмами.
   Крім того, я отримала приємне враження після «Дня відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини й дізналась багато нового про факультет і університет. На мій вибір вплинуло і те, що в освітньому процесі чільне місце відводиться практичній підготовці. Університет постійно оновлює матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу, наповнює новими зразками та технологіями навчальні лабораторії, співпрацює з провідними роботодавцями, які дають можливість проходження виробничої практики на передових сучасних підприємствах.

   - Яке ваше враження від відвідування НУБіП України?
   - Мені сподобалося, що університет розміщений на мальовничій території Голосіївського парку й кожен його куточок зачаровує своєю неповторністю. Родзинкою університету є ботанічний сад, тінисті алеї якого наповнені чарівними альтанками, фонтанами місточками та статуями, де ми з великим задоволенням прогулюємося з батьками.

   - Які ваші очікування від навчання в університеті?
   - Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я вперше почула від своїх друзів, які тут уже навчаються та охоче діляться позитивними відгуками. Наразі основна моя мета – сумлінно навчатися, відвідувати спортивні й культурні заходи, успішно закінчити факультет ветеринарної медицини і стати кваліфікованим спеціалістом.

Стелло, дякуємо вам за гарні відповіді!
Успіхів вам!
Чекаємо в рядах першокурсників факультету ветеринарної медицини НУБіП України!

Ольга Тупицька, доцент
кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М. Ф. Гулого

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook