АСПІРАНТИ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ УЧАСНИКИ ЗИМОВОЇ ШКОЛИ МОЛОДОГО НАУКОВЦЯ 3.0

24 березня 2023 року

 18 березня 2023 року в онлайн форматі розпочала роботу «Зимова школа молодого науковця 3.0» організована Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

«Зимова школа молодого науковця 3.0» – це комунікація з лекторами, які протягом тижня допоможуть здобути нові знання, поділяться власним практичним досвідом, це і унікальна та необхідна сьогодні змога спілкування в колі однодумців, патріотів та можливість пошуку спільних вирішень проблемних питань. Головною метою діяльності «Зимової школи молодого науковця 3.0» є надання консультативної допомоги молодим вченим, підвищення якості наукових досліджень, професійне зростання та ефективна підготовка конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах України.

В рамках Зимової школи були розглянуті: «Правові аспекти академічної доброчесності», «Дао вченого», «Цифрові відкриті системи та сервіси для організації і проведення наукового дослідження: поради для аспірантів та молодих учених», «Публікація: від пошуку натхнення до фідбеку», «Роль нетворку в кар’єрі вченого: власний досвід роботи в Eurodoc».

 

Своїми враженнями про «Зимову школу молодого науковця 3.0» поділилися аспіранти економічного факультету.
«Відвідування «Зимової школи молодого науковця 3.0» було надзвичайно корисним та пізнавальним досвідом для мене. Я отримав нові знання та навички, які будуть корисними для написання моєї дисертаційної роботи та кар’єри. Я мав можливість познайомитися з колегами з інших навчальних закладів та обмінятися думками та досвідом» – ділиться враженнями аспірант Михайло Тесленко.
«Лектори поділилися власним досвідом щодо написання статей. Надали рекомендації щодо запобігання академічному плагіату та самоплагіату» – розповів Олександр Кривошей.

«Під час лекцій мова йшла про самопрезентацію науковця на ринку, пошук колег для співпраці та отримання фінансування наукових досліджень у вигляді грантів» – говорить Вадим Британ.
Організація заходу була на високому рівні, а лектори – дуже професійними та досвідченими.
Аспіранти економічного факультету висловлюють слова вдячності організаторам «Зимової школи молодого науковця 3.0»!

Розмову вела Юлія Негода,
заступник декана з наукової роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook