На Херсонщині підірвався на російській міні трактор, є загиблий і поранений

7 березня 2023 року
New Voice of Ukraine

Жителів Херсонської області закликають не відвідувати поля, лісосмуги та інші потенційно заміновані території (Фото:МВС України / Facebook)

У селі Зелений Гай Херсонської області на російській міні підірвався трактор у понеділок, 6 березня. У результаті одна людина загинула і ще одна отримала поранення.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОВА у Telegram.

«Трагедія сталася у селі Зелений Гай. Під час виконання польових робіт трактор натрапив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Від отриманих травм одна людина загинула на місці, ще одна отримала поранення», — йдеться у повідомленні.

В адміністрації нагадали, що наразі небезпечно відвідувати території, які ще не обстежили сапери. Місцевих жителів закликали утриматися від відвідування полів, лісосмуг та інших потенційно замінованих територій.

Також українцям нагадали, що в жодному разі не варто намагатися знешкодити вибухонебезпечний предмет самостійно — цим займаються виключно професійні вибухотехніки.

«Якщо ви побачили вибухонебезпечний предмет, відійдіть на безпечну відстань і викличте рятувальників або правоохоронців», — додали в ОВА.

 

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/hersonska-oblast-na-rosiyskiy-mini-pidirvavsya-traktor-novini-ukrajini-50308736.html

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook