Відкрита лекція з дисципліни «Управління персоналом»

9 березня 2023 року

 07 березня 2023 року на другій парі відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Орехівського Віктора Григоровича з дисципліни «Управління персоналом» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент», 3 курсу факультету аграрного менеджменту на тему «Recruitment, Interviewing and Selection» (англійською мовою).

 

Лекція розпочалася з аналізу ринку праці в Україні, зокрема в сфері сільськогоподарського виробництва та освіти. Окрема увага була приділена сучасним вимогам до фахівців та випускників навчальних закладів, очікувань роботодавців та їх технологій оцінки конкурентноспроможності працівників. Під час лекції здобувачі вищої освіти ознайомилися з перевагами, котрі надає навчання в НУБіП під час пошуку та отримання місця роботи, а також з різноманіттям потенційних роботодавців та можливостей працевлаштування.

 

Лектор продемонстрував актуальний презентаційний матеріал, з метою формування в студентів розуміння та технологій підготовки набору персоналу, алгоритму системного процесу найму працівників в сучасних підприємствах. Під час лекції здобувачі вищої освіти ознайомилися з практичними аспектами та особливостями тестування при прийомі на роботу. Під час заняття досліджено організацію працевлаштування та програми підвищення занятості населення на прикладі розвинених країн, та їх практичного застосування в Україні.

Викладення матеріалу було систематичним та змістовним, супроводжувалося логічними висновками, про що свідчать позитивні відгуки студентів.

На відкритій лекції, котра проходила в режимі онлайн, були присутні науково-педагогічні працівники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту (к.держ.упр., доц. Алексеєва К.А., к.е.н., доц. Лобунець Т.В., к.держ.упр., доц. Дергач А.В. та ін.), представники інших кафедр (зокрема, кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н., доц. Кузьменко С.В., кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, проф. Буряк Р.І.), та доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, відповідальна від факультету для здійснення контролю за якістю навчання А.А. Тюріна.

Лекція була проведена на високому професійному рівні, про що свідчать позитивні відгуки та висновки присутніх.

 

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook