Бюджет-2015 у центрі уваги ректорату

29 грудня 2014 року

 29 грудня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання звуженого ректорату університету. Головною темою для обговорення стало прийняття Державного бюджету на 2015 рік. Хоча точні показники ще не відомі, керівництво акцентувало увагу на можливих загрозах у фінансуванні вишу. 

 
Учений секретар Оксана Барановська повідомила про план роботи на січень 2015 року. Нагадуємо, що 30 грудня об 11-00 відбудеться засідання ректорату, на якому будуть підбиті підсумки 2014 року. Після новорічних свят буде проведено навчання для керівників структурних підрозділів університету. Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко ще раз звернув увагу колег на графік роботи у першу декаду січня. Так,  для інженерно-технічного, навчально-допоміжного, навчально-виробничого, адміністративно-господарського персоналу та наукових працівників зі встановленим 5-денним робочим тижнем з 1-го по 4-е та з 7-го по 11-е січня – вихідні дні. Науково-педагогічні працівники 2, 8, 9 січня 2015 року працюють згідно з індивідуальними планами роботи, над науковою роботою, поліпшенням методичного, науково-методичного забезпечення навчального процесу.
 
Олександр Рязанов, заступник директора ННЦ міжнародної діяльності, доповів про хід роботи по залученню на навчання іноземців. Зацікавленість у навчанні в нашому університеті проявляють абітурієнти з Анголи, Демократичної республіки Конго, Нігерії, Палестини, Іраку, Ірану, Туреччини, Туркменістану та інших країн. Ведеться робота по підписанню відповідних угод. У планах на 2015 рік прийняти на навчання близько 200 осіб.
 
Валерій Іщенко, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, доповів про готовність до канікулярного періоду. Зокрема, затверджені і доведені відповідні графіки чергувань усіх служб, при потребі, снігоприбиральна техніка знаходиться в робочому стані. Ведеться робота щодо проектування внутрішньо-оздоблювальних робіт у 3-му навчальному корпусі.
 
Про поточну діяльність проінформували начальник військової кафедри Анатолій Есаулов, начальник юридичного відділу Андрій Бова, начальник планово-фінансового відділу Наталія Дробот.
 
 
Проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило доповів про проведення установчої конференції Всеукраїнського студентського волонтерського руху 24 грудня в Центральному будинку офіцерів. За його словами, захід відбувся організовано, а студентство отримало новий поштовх для підтримки бійців, які перебувають на Сході України. Напередодні Нового року вже передані на передову теплі речі, харчі, технічні засоби зв’язку та захисту.
 
Голова Первинної профспілкової організації співробітників університету Ростислав Тарасенко розповів про проведені 27 грудня Святкові ранки для дітей. 
 
 
За підсумками наради ректор Станіслав Ніколаєнко доручив проректору Валерію Іщенку взяти під  особистий контроль чергування відповідальних осіб під час свят та канікул і дотримання плану енергозбереження на цей період. А проректору з навчально-педагогічної роботи та розвитку університету Андрію Кудіну – забезпечити охорону території та об’єктів вишу, зокрема роботу мобільної групи, та активізувати реалізацію проекту екологічного містечка на Тихому озері. Начальнику планово-фінансового відділу Наталії Дробот та бухгалтерії контролювати процеси, пов’язані з формуванням бюджету університету на 2015 рік. Також фінансово-економічний блок має доповісти щодо механізму переведення рахунків з держказначейства до банку. Проректору з навчальної та виховної роботи Сергію Кваші доручено активізувати співпрацю з профспілкою студентів та аспірантів. Першому проректору Ігорю Ібатулліну спільно з проректорами здійснити заходи по введенню в дію нової структури університету.
 
Також були розглянуті і інші питання життєдіяльності вишу.
 
Денис Рудень
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook