Успішна атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії факультету аграрного менеджменту

20 лютого 2023 року

   Відповідно до наказу ректора НУБіП України №38 від 23.01.2023 р. та керуючись постановою Кабінету Міністрів України № 261 від 23.03.2016 р. «Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у закладах вищої освіти (наукових установах)», Положенням про підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (зі змінами), Положенням про організацію освітнього процесу підготовки доктора філософії у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та Положенням про порядок звітування аспірантів/здобувачів та виконання індивідуального плану наукової роботи атестаційною комісією на  факультеті аграрного менеджменту 20 лютого 2023 р. проведена  атестація аспірантів та здобувачів у змішаному форматі. 

   Члени комісії: д.е.н., проф. Бондаренко В.М., к.е.н., проф. Балановська Т.І. д.е.н., проф. Дєліні М.М., д.е.н., проф. Луцяк В.В. д.е.н., доц. Бутенко В.М. на чолі з головою атестаційної комісії к.е.н., доц. Остапчуком А.Д. заслухали звіти здобувачів ступеня доктора філософії у змішаному форматі.

   На засіданні також були присутні наукові керівники здобувачів ступеня доктора філософії та завідувач аспірантури к.е.н. Вакуленко В.Л.

   На початку засідання заступник декана з наукової роботи Бутенко Віра Михайлівна повідомила про те, що на факультеті здійснюється підготовка 44 здобувачів ступеня доктора філософії за двома освітньо-науковими програмами: «Менеджмент» та «Маркетинг». Також вона відзначила успішне засвоєння освітньої складової індивідуального плану освітньо-наукової програми підготовки здобувачами ступеня доктора філософії першого та другого року навчання. 

   Звичайно, більше уваги було приділено звітам здобувачів 3 та 4 курсу. Вони звітували про результати своїх наукових досліджень, рівень готовності дисертації до захисту, виконання індивідуального плану освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії як за поточне півріччя, так і за увесь період навчання, актуальність теми їх наукового дослідження та практичне значення результатів, апробацію та впровадження результатів дослідження. 

   Здобувачі першого та другого року навчання звітували про висвітлення результатів своїх досліджень у наукових публікаціях, участь у наукових заходах, рівень готовності дисертації та результати опанування освітньої складової індивідуального плану освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії.

   Усі здобувачі ступеня доктора філософії факультету аграрного менеджменту були атестовані і рекомендовані до продовження навчання в аспірантурі. Члени атестаційної комісії побажали молодим науковцям успішної кар'єри у сучасній науці.

Віра Бутенко, заступник декана з наукової роботи

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook