Студент НУБіП України Станіслав Степаненко багаторазовий призер етапів чемпіонату України з пляжного волейболу

20 лютого 2023 року
  З 16 по 19 лютого на закритих майданчиках Академії пляжних видів спорту SUNRISE, відбувся Відкритий чемпіонат «СТОЛИЧНИЙ 2023 І етап» в рамках туру 2* Чемпіонату України сезону 2022/2023 року з волейболу пляжного серед чоловіків та жінок.
  Чоловічі команди були представлені з різних регіонів України, всього 19 пар (по двоє гравців в складі команди). Серед учасників, цього туру Чемпіонату України з волейболу пляжного, брав участь студент НУБіП України спеціальності«Фізична культура і спорт»Станіслав СТЕПАНЕНКО (гуманітарно-педагогічний ф-т), виступаючи в парі з Святославом КАРВАЦЬКИМ. Хлопці вибороли 3 місце.
  Це вже не перший виступ дуету на змаганнях високого рівня. Так з 18 по 21 грудня 2022 року відбулись ігри відкритого Кубку «СТОЛИЧНИЙ WINTER» 2022 року в рамках двозіркового туру Чемпіонату України сезону 2022/2023 року з волейболу пляжного серед чоловіків та жінок.
 
  Команда “Степаненко/Карвацький”, здобуваючи перемогу за перемогою, просувались турнірною сіткою до стадії 1/8 фіналу, і тільки у матчах за вихід до четвірки, хлопці двічі поступились. Спочатку парі “Ангелов/Омельчук” на тай-брейку 1:2 (21:16,17:21,12:15), які за підсумками змагань посіли друге місце, а потім парі “Ліхацький І./Ліхацький Р.” 0:2 (18:21,12:21), – які за підсумками туру піднялись на першу сходинку п'єдесталу. Отже у підсумку – 5 місце та 96 очок загального національного рейтингу.
 
  Слід зазначити, що Станіслав СТЕПАНЕНКО зі своїм напарником, добре відомі в пляжно-волейбольних колах спортсменів України. Ця пара вже не вперше бере участь в турах Чемпіонату України та Кубку України з пляжного волейболу, а також у відкритому Чемпіонаті та Кубку «Столичний» з волейболу пляжного. Зокрема за підсумками сезону 2022 року, в чемпіонаті “Столичний” міста Києва, Станіслав СТЕПАНЕНКО посідає підсумкове 3 місце в загальному рейтингу із 42-х команд, виборовши на фінальному етапі срібло, зі своїм напарником – Святославом КАРВАЦЬКИМ.
  За підсумками змагань відкритого Кубку “Столичний” з волейболу пляжного сезону 2022 року, Степаненко/Карвацький вибороли срібло серед 16 найкращих команд, поступившись у фіналі, на тай-брейку 1:2 з рахунком по партіям (21:17,19:21,12:15), найдосвідченіший парі українського рейтингу “Гладун Максим/Христов Владислав”.
  Завдяки підтримці Академії пляжних видів спорту SUNRISE, яка забезпечує найкращі умови для наших спортсменів навіть у зимовий період, триває Чемпіонат України з волейболу пляжного сезону 2022-2023 року, тому спостерігаємо та чекаємо нових вдалих виступів.
 

Дякуємо ЗСУ, за можливість підтримувати та розвивати спорт за такої непростої ситуації в країні.

 
 
 
Ксенія МАЗУР,

асистент кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook