Онлайн зустріч куратора кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Масаловича Юрія із студентами 12 групи 1 курсу.

18 лютого 2023, 14:34
ФВМ НУБіП України

   У ці нелегкі часи для нашої країни та багато випробувань, які лягли на плечі університету, співробітників та студентства важливим завданням для кожного залишається не втратити пильність та підтримувати постійний зв'язок один з одним. На жаль, карантин та повномасштабне вторгнення внесли корективи в студентське життя, та графік освітнього процесу. Тому, виходячи з цих умов тепер ми поспілкувалися з студентами в онлайн-форматі.

   Зустріч була проведена 17.02.2023 року в онлайн-форматі з студентами 12 групи, на якій обговорювалися питання, щодо початку нового навчального семестру. Основна увага була направлена на відвідуванні студентами занять та виконання завдань на електронній платформі «Еlearn».

   Кожен з присутніх коротко розповів про своє місцезнаходження та умови проживання, можливості користування навчальним порталом «Еlearn» та успіхами у навчанні.
   Студентам було доведено до відому наказ ректора №897 щодо затвердження графіку освітнього процесу для здобувачів вищої освіти на 2022/2023 навчального семестр.
   Куратор розповів про основний алгоритм дій для студентів на дистанційному навчанні під час тривоги.
   Також, торкнулися питання отримання студентських квитків. Юрій Степанович поцікавився про студентів, які мають намір повернутися до гуртожитку. Нагадав про дотримання правил проживання для тих студентів, які наразі проживають.

   Куратор побажав учасникам освітнього процесу успішного навчального семестру, і висловив сподівання на те, що наступна зустріч пройде в аудиторіях університету в очному форматі.
   Дякуємо Збройним Силам України за можливість таких зустрічей!

Наставник 1 курсу 12 групи, Юрій Масаловича 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook