Визначено переможців фінальних змагань чемпіонату Київської обл. із волейболу серед сільської молоді

17 грудня 2014 року

     13 грудня у спортивному комплексі ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» пройшли фінальні змагання чемпіонату Київської обл. із волейболу серед жителів сільських регіонів Київщини, присвячені «Дню самоврядування в Україні», які організувало обласне спортивне товариство «Колос» в особі голови товариства Солов’я П.В. У змаганнях приймали участь 4 жіночі та 6 чоловічих команд, переможці зональних змагань.

      

     Жіночі команди представили Бориспільський, Бородянський, Васильківський та Миронівський райони.

      

     Перше місце виборола команда Бориспільського р-ну. Другими стали представниці прекрасної половини Бородянського р-ну, а третє місце вибороли дівчата Васильківського р-ну. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів.

    

     Чоловічі команди представили Бородянський, Вишгородський, Ставищанський, Баришивський, Васильківський, Миронівський райони.

       В досить цікавій та безкомпромісній боротьбі пройшли всі без винятку поєдинки. Команди у підгрупах вибороли право виступу у фінальній частині змагань.
     Третє місце між собою розіграли команди Вишгородського та Баришівського районів, де сильнішими стали Баришівці. За перемогу у фіналі боролися команди Бородянського та Ставищанського районів. Сильнішою виявилася команда Бородянщини, яка й завоювала головний приз змагань. Гравці команди були нагороджені кубком переможця, медалями та дипломами І ступеня. Окремо подякою був відзначений сільський голова с. Нове Залісся Бородянського р-ну Леоненко Олександр за розвиток спорту на селі.

     Велику вдячність організатори змагань висловлюють адміністрації ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» в особі в.о. директора А.А. Подгаєцького за надання, як спортивної зали так і суддівського складу, який на високому рівні провів фінальну частину змагань.
     Головний суддя змагань В.О. Філончук, судді Соловей П.В., Алюшин В.Г., Атаманчук Т.Г. та Михайлова Н.П.


С.О. Чалієнко,
заступник директора з виховної роботи
В.О. Філончук,
керівник фізичної підготовки коледжу, головний суддя змагань
Т.Г. Атаманчук,
голова циклової комісії «Фізичного виховання та захист Вітчизни»


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook