Успішний початок другого семестру

8 лютого 2023 року

 

   Незважаючи на складні умови, воєнний стан, запроваджений в нашій країні, викладачі кафедри економічної теорії та здобувачі вищої освіти успішно розпочали навчання в другому семестрі 2022-2023 навчального року.
   Семестр розпочався в дистанційному форматі і 6 лютого відбулися заняття в онлайн режимі з дисципліни «Економікс: Мікроекономіка» для студентів 1 курсу факультету аграрного менеджменту зі спеціальності «Маркетинг».


   Викладач кафедри економічної теорії д.е.н., доцент Бутенко В.М. привітала студентів із початком навчання, висловила надію про те, що студенти відпочили на канікулах і з новими силами будуть здобувати знання.
   На початку лекції викладач ознайомила студентів з алгоритмом дій у випадку непередбачуваних ситуацій, нагадала про необхідність відвідання всіх видів занять, своєчасного виконання завдань. Студенти у цьому семестрі продовжують вивчення даної дисципліни, тож було коротенько згадано вивчений матеріал та запропоновано до вивчення нову тему.


   Продовжили вивчення другої частини дисципліни «Економікс» і студенти 2 курсу спеціальностей «Фінанси і кредит» та «Корпоративні фінанси».


   Не забули викладачі кафедри і про здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. У навчально-науковій лабораторії «Економічної теорії та біоекономіки» постійно проводяться заняття та зустрічі із аспірантами.
   На початку семестру наукові керівники зустрічаються із здобувачами вищої освіти та готують документи для проходження атестації.


   Доцент кафедри Гуща І.О. прочитала лекцію з дисципліни «Економікс: Макроекономіка» для студентів 1 курсу факультету аграрного менеджменту зі спеціальності «Менеджмент».  

   Доцент кафедри Болгарова Н.К. провела лекційне заняття з дисципліни «Економікс: Макроекономіка» для студентів 1 курсу факультету аграрного менеджменту зі спеціальності «Маркетинг».

   Дуже порадувала майже стовідсоткова відвідуваність студентів. У відсутніх причини пов’язані із відключенням електроенергії і неможливістю підключення до мережі Internet, який заслабкий, а часом і відсутній зв’язок. Всі заняття розпочаті вчасно, за розкладом. Отже, другий семестр 2022-2023 навчального року розпочато.

Викладачі кафедри економічної теорії бажають всім колегам та здобувачам вищої освіти успішної роботи та мирного неба!

Віра Бутенко,

д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook