«Тризубчик» НУБіП: дружба крізь континенти

1 лютого 2023 року
  В умовах повномасштабної війни з рф кожен відчуває надважливість відгукуватись на потреби іншої людини. Незважаючи на величезний потенціал життєстійкості маленьких українців, сучасні умови, надскладні навіть для дорослих, перешкоджають їх повноцінній участі в повсякденному житті, творчій активності, прагненню відкривати для себе світ нових знань і досвіду.

  У відповідь на ці виклики сучасності ННЦ виховної роботи і соціального розвитку на чолі з Сергієм Вікторовичем Михнюком за підтримки проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші ініціював створення клубу для організації дозвілля дітей співробітників університету.
  Перші зустрічі клубу були присвячені грі в шахи, шашки. У подальшому тематика зустрічей набула навчально-виховного забарвлення. Свого часу Памфило Юркевич у своїх «Читаннях про виховання» наголошував, що «великодушність і самозреченість, законослухняність і повага до прав інших людей, виконання даного слова, вірність обов’язку і зобов’язанням, справедливість і безкорисна любов – це такі явища морально-доблесного характеру, які схвалюються рішуче, безумовно, як вища досконалість, як доброчесність». В умовах сьогодення, якщо говорити про виховання гуманне, ми чітко уявляємо непорушні риси людяності, без яких освітньо-наукова складова втрачає сенс.

 

  Після проведення студентською радою та найактивнішими студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на чолі з Микитою Ніколаєнком, відповідальним за соціальний роботу від студентської ради гуртожитку №9 для дітей клубу «Тризубчик» новорічної вікторини та її висвітлення на сайті Університету інформація про наш дитячий клуб набула резонансу серед волонтерів і громадських організацій, зокрема й за кордоном.
  Для маленьких тризубчиків від дітей зі штату Пенсільванія надійшли настільні та інтелектуальні ігри, альбоми для малювання, кольорові олівці, фломастери, фарби, пазлові кросворди. Для членів клубу «Тризубчик» ці цінні подарунки стануть неперервним джерелом і умовою постійного саморозвитку, нових прагнень та мрій.

Бажаємо тризубчикам НУБіП натхнення й усмішок!


Олександра Соколова,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook