Економічний факультет вітав майбутніх абітурієнтів - студентів фахових коледжів України

9 грудня 2022 року
    8 грудня 2022 року економічний факультет радо вітав майбутніх абітурієнтів - випускників фахових коледжів 2023 року зі всієї України на Дні відкритих дверей.
   Уже третій рік поспіль зустріч із абітурієнтами проходить в онлайн-режимі. Спочатку першкодою для безпосереднього спілкування стала пандемія Ковід-19, а зараз наша країна відстоює свою незалежність в боротьбі з російським агресором. Проте підготовка кваліфікованих кадрів є першочерговою задачею для нашої держави. Участь у Дні відкритих дверей взяли більше 290 студентів, які доєдналися дистанційно та 20 студентів безпосередньо відвідали університет. До заходу долучилися студенти
Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, Боярського фахового коледжу НУБіП України, Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової НУБіП України, Рівненського фахового коледжу НУБіП України, Хорольського агропромислового фахового коледжу Полтавського державного аграрного університету, Вінницького технічного фахового коледжу, Калинівського технологічного фахового коледжу, Сосницького обліково-економічного фахового коледжу, Борзнянського аграрного фахового коледжу, Мукачівського фахового коледжу НУБіП України, ВCП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України, ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБІП України», ВСП Шевченківський коледж Уманського НУС, Київського Медичного Коледжу. 
    Презентував факультет декан Анатолій Діброва, який коротко розповів про історію та структуру факультету, можливості навчання, зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

    Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.
     Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.
 
      Колективу економічного факультету було приємно вітати студентів Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, які відвідали факультет і мали можливість познайомитися навчальними аудиторіями, матеріально-технічною базою та лабораторіями.
     Завідувачі кафедр економічного факультету привітали майбутніх абітурієнтів та розповіли про переваги навчання на різних спеціальностях, організацію навчальної та наукової діяльності, проходження виробничих практик та можливості подальшого працевлаштування.

 

      В заключному слові декан Анатолій Дмитрович подякував гостям за візит, побажав міцного здоров’я, успіхів при здачі ЗНО та ще раз запросив до навчання на економічному факультеті НУБіП України.
 

Віталій Нагорний, Леся Воляк,
заступники декана економічного факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook