ВИЇЗНІ ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВІ

21 листопада 2022 року

 

«Краще один раз побачити, ніж декілька раз почути. А ще краще - самому брати участь в процесі виробництва». Ця фраза дуже слушна саме при підготовці студентів інженерних спеціальностей. Тому, в рамках тижня циклової комісії, викладачі спеціальних дисциплін запланували ряд заходів на виїзді, у господарствах. Незважаючи на осінню негоду, після відбою повітряної тривоги 16.11.2022 року студенти третього і четвертого курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» відвідали два господарства.

7

Спочатку всі приїхали у «МХП Захід-агро», де є в наявності і експлуатації багато сучасних тракторів, комбайнів та сільськогосподарських машин. Тут була нагода ознайомитися з їх конструкцією, будовою, порегулювати робочі органи та ознайомитися з технічними характеристиками та параметрами роботи. Принагідно студенти та викладачі привітали з 75-річчям радника генерального директора «МХП Захід-агро» Михайла ЛЕВИЦЬКОГО та передали йому пам’ятну адресу від керівництва коледжу.

46

Друга частина поїздки привела нас у ТзОВ «Жива земля-Потутори», де гостинно зустріли Іван БОЙКО - керівник господарства та його   швейцарська компаньйонка  Крістіна ЛЕМБЕРГЕР.

Іван Євгенович провів дуже цікаву, змістовну та пізнавальну екскурсію. Тут ми побачили сучасну українську та зарубіжну техніку для господарювання в рослинництві та тваринництві.Дуже доступно, послідовно та детально господар доносив до присутніх серйозну та вкрай актуальну інформацію, яка сприймалася легко (відчувалося, що в минулому він був викладачем дисципліни «Біодинамічне землеробство). Крістіна Лембергер поділилася своїм досвідом роботи у приготуванні ароматних спецій та чаїв.

2358

Час злетів непомітно швидко. Втомлені, трохи зголоднілі, але дуже задоволені та вмотивовані хлопці поверталися додому.

Щиро дякуємо нашим стейкголдерам Михайлу ЛЕВИЦЬКОМУ та Івану БОЙКО за співпрацю, гостинність, приємні враження і цінні поради.

Викладачі циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook