Відбулася перша зустріч в рамках проекту HORIZON EUROPE «ECOTWINS»

20 листопада 2022 року

На базі Школи міжнародного менеджменту (м. Барселона, Іспанія) відбулася перша зустріч команд з реалізації проекту HORIZON EUROPE «Розвиток дослідницького потенціалу та підвищення кваліфікації і навичок групи дослідників НУБіП (Україна) з агроекологічної інтенсифікації галузі рослинництва» (номер проекту 101079308 – ECOTWINS — HORIZON-WIDERA-2021-ACCESS-03) (Грантова Угода № 101079308 – ECOTWINS).

 

Проектна команда від університету, очолювана деканом агробіологічного факультету Оксаною Тонхою, та учасниками проекту Віталієм Коваленко, Оленою Паренюк та Олександром Лабенко представили програму реалізації проекту університетом та узгодили плани всіх учасників проекту.

Серед учасників були представники всіх партнерських університетів, а саме: Університет м.Копенгаген(Данія), Навчально-виробничий центр «Форель»(Україна), Шведський університет наук про життя та Школа міжнародного менеджменту (Іспанія)

Проектна зустріч проходила три дні (15-17 листопада) в рамках яких партнерами було узгоджено заходи та розподілені завдання щодо виконання всіх робочих пакетів проекту, плану роботи, виконання польових досліджень, публікаційної активності та подання нових проектів.

Олександр Лабенко,

директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook