Ректорат: продовжуємо освітній процес та відзначаємо кращих студентів

14 листопада 2022, 14:56
   14 листопада 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, випадків захворювання на коронавірусну хворобу за минулий тиждень не зафіксовано. До Міжнародного дня студента запланований ряд заходів – зустріч ректора зі Студентською організацією, волейбольний та футбольні матчі між командами ректорату та студентами, відзначення найкращих студентів. Також готуються пропозиції до відзначення Дня працівників сільського господарства.

   Учений секретар Оксана Барановська презентувала порядок денний засідання вченої ради. Конференція трудового колективу відбудеться 23 грудня 2022 року.


   Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про організацію конкурсу проєктів наукових досліджень для молодих вчених та конкурсу науково-технічних розробок за держзамовленням, заслуховування доповідей про діяльність Науково-дослідного інституту здоров’я тварин та роботу вчених Української лабораторію якості і безпеки продукції АПК, інші поточні питання провадження наукової діяльності в університеті. В НДГ заплановано продовжити збирання кукурудзи.

  Голова Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про перший етап інтелектуальних дебатів та підготовку до відзначення Міжнародного дня студентів.


   Начальник відділу дистанційного навчання та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про результати виборів директора Ірпінського фахового коледжу та відзначення 70-річчя Рівненського фахового коледжу.

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про участь в портерних презентаціях магістрів. Відбулася нарада з оформлення земельних ділянок, напрацьований план і відповідальні приступили до його реалізації. Фінансова служба працює над завершенням року, звітом та формуванням бюджету на 2023 рік. В листопаді буде виплачена щорічна допомога педагогічним працівникам. Здійснені кроки на диверсифікацію розміщення даних, зокрема навчального порталу та офіційного сайту. У межах підготовки до надзвичайних ситуацій створюється резерв продуктів харчування на базі служби закладів харчування. Дано доручення спільно з профспілковою організацією підготувати посильну гуманітарну, продуктову допомогу для закладів освіти Херсонщини.

  Проректор з навчально-науково-виробничої діяльності та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про підготовку приміщень університету на випадок надзвичайних ситуацій, а також додаткову закупівлю необхідних матеріалів.
   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук проінформував про організацію розміщення деканатів в навчальному корпусі №3 на випадок надзвичайної ситуації. Продовжується навчальний процес, навчання завершують магістри другого року навчання, розпочинається захист робіт. На підготовчому відділенні навчається 93 слухачі.

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – спланувати нараду щодо форм і методів навчання в умовах воєнного стану, активізувати профорієнтаційну роботу. Сергію Кваші – супроводжувати заходи з відзначення Міжнародного дня студентів та Дня працівників сільського господарства, внести пропозиції щодо виготовлення відзнак до 125-річчя.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook