Вітаємо з міжнародним днем студенства!!!!

17 листопада 2023 року

Наше любе студенство! Прийміть найщіріші прівітання від адміністрації агробіологічного факультету і всього професорсько-викладацького складу. Зараз у кожного з Вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця. Для цього прагніть якомога більше почерпнути знань, умінь та практичних навичок. Зростайте тільки як найкращі фахівці нашої Країни. Ваша життєва позиція, працелюбність, прагнення до перемоги здатна кардинально змінити майбутнє Нашого народу і України. Ми завжди будемо вірити у Вас як наше НАЙКРАЩЕ майбутнє!

Цей Міжнародний день солідарності студентів, що відзначається у всьому світі щорічно 17 листопада, яскраве тому підтвердження. Цей день приурочений події, яка сталася в колись окупованої нацистами Чехословаччини.28 жовтня 1939 р. студенти та викладачі празьких університетів вийшли на мирну демонстрацію на знак річниці утворення своєї історичного держави. Німці, побачивши непокору з боку народу захопленої ними території, цинічно розігнали цю мирну демонстрацію, застосовуючи властиву їм жорстокість, внаслідок чого був убитий Ян Оплетал, один із студентів медичного факультету. Його похорони переросли у відкриту і масову акцію протесту.

Вік живи - вік учись» - у Міжнародний день студентів на  гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся старостат

Тому ми віримо у Вашу незламність і працьовитість. І наша Альма Матір, як і 120 років тому, буде плекати провідних фахівців аграрного сектору нашої Неньки України. Ще раз зі святом Вас!!!

Адміністрація і професорсько-викладацький склад  АБФ

    
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook