Засідання Президії МАН Київщини

14 листопада 2022, 20:28
ФВМ НУБіП України

   10 листопада 2022 року відбулось чергове засідання Президії Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України. У засіданні взяв участь професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Ігор Калінін, який є членом Президії і координатором наукового відділення хімії та біології.
   Відкрила засідання директорка Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» Світлана Минзар, яка ознайомила присутніх із порядком денним та вручила подяку Президентці Київського обласного територіального відділення МАН України, ректору Білоцерківського національного аграрного університету, доктору економічних наук, професору Олені Шуст за вагому підтримку діяльності Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України і значний особистий внесок у справу розвитку талановитих дітей Київщини – інтелектуального майбутнього України.

  

   Олена Анатоліївна виразила свою подяку та виступила з вітальним словом.

   Далі продовжила засідання Світлана Минзар, яка розповіла про результати діяльності Київського обласного територіального відділення МАН України в умовах війни, відзначивши скільки дітей взяли участь у конкурсах і олімпіадах в таких складних умовах, виборовши при цьому призові місця.

 

 

   Світалана Минзар також доповіла про роботу наукових відділень МАН Київщини та вручила подяки їх координаторам. Приємно відзначити, що з нашого університету вказаними нагородами відзначено чотирьох співробітників, членів президії МАН за висококваліфікований патронат дослідницької діяльності учнівської молоді, плідне багаторівневе партнерство та вагомий особистий внесок у справу розвитку талановитих дітей Київщини, зокрема подяки отримали Ігор Калінін – координатор наукового відділення хімії та біології; Анатолій Відьмаченко – координатор наукового відділення фізики і астрономії; Василь Шинкарук – координатор наукового відділення мовознавства; Сергій Кваша – координатор наукового відділення економіки.

   

   В подальшому з доповідями про науковий патронат освітніх сервісів МАН Hub Київщини виступила Ольга Терехова, заступниця директора з навчально-методичної роботи Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді» та про модернізацію конкурсних платформ науково-дослідницького спрямування в системі МАН України Ірина Соловйова, заступниця директора з навчально-виховної роботи Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді». В обговореннях виступили також співробітники та члени Президії МАН Київщини.
   Таким чином, під час засідання та обговорення, навіть у такий складний для нашої держави час, відзначено, що проведено активну плідну роботу, окреслено нові завдання і перспективи для подальшої роботи, що сприятимуть популяризації та активізації дослідницької діяльності учнівської молоді Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України, що позитивно буде впливати також на нашу профорієнтаційну роботу. А на завершення, хотілося б побажати усім нам Перемоги та Миру в Україні.

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М.Ф. Гулого, професор Віктор Томчук

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook