«ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА: ПОГЛЯД В МАЙБУТНЄ» (в рамках університетської постерної конференції магістрів)

11 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   10 листопада 2022 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулась традиційна постерна науково-практична конференція «ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА: ПОГЛЯД В МАЙБУТНЄ» магістрів 2 року навчання за підсумками результатів дослідження магістерських робіт здобувачів магістратури 2 року навчання. Конференція відбулась в рамках Міжнародних наукових заходів факультету ветеринарної медицини "ЄДИНЕ ЗДОРОВ'Я - 2022"

   Метою даного заходу, який став уже традиційним на факультеті ветеринарної медицини, було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу в рамках підготовки магістерських робіт задля ознайомлення гостей, роботодавців, викладачів, співробітників, студентів факультету з основними результатами та досягненнями магістрів випускників.

   Виходячи з формату проведення конференції, а цього року він був дистанційний, програма конференції включала не тільки постерні доповіді магістрів, а й доповіді-презентації цьогорічних випускників.

 

   Традиційно не обійшлось і без усних доповідей випускників, які побажали безпосередньо виступити в стінах рідної альма матер. Доповідачі на високому рівні презентували свої досягнення, за що відповідно були високо оцінені своїми колегами та професорами і доцентами факультету.

  

   Магістрів на конференції вітали декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, заступник декана факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки Володимир Мельник, професори, доценти та викладачі.

   Гості конференції взяли активну участь в обговоренні та оцінці представлених робіт, звернули увагу на актуальність обраних тем, їх інноваційність, сучасні підходи у вирішенні поставлених завдань та якість сформованих висновків і пропозицій в процесі вирішення завдань дослідження та взяли активну участь в обговоренні представлених результатів дослідження магістрів.

   Підсумовуючи захід, гості та учасники конференції зазначили, що магістри факультету відповідально підійшли до підготовки та висвітлення результатів своїх досліджень.

 Збірник тез доповідей

Володимир Мельник заступник декана
факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook