Продовжуємо відвідувати заходи Національного банку України Святкування Всесвітнього Дня Заощаджень

1 листопада 2022 року

З 24 ПО 31 ЖОВТНЯ КАФЕДРА БАНКІВСЬКОЇ СПРАВИ ТА СТРАХУВАННЯ ВІДВІДАЛА ОН-ЛАЙН СЕМІНАРИ ПО СВЯТКУВАННЮ ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ЗАОЩАДЖЕНЬ

 

   Національний банк України протягом восьми днів з 24 по 31 жовтня проводив святкування Всесвітнього Дня Заощаджень. Викладачі кафедри банківської справи та страхування, наставники студентських груп, зокрема магістрів 1 курсу 2 групи та кураторів бакалаврських груп 1, 2, 3 курсів та гуртківці кафедри були долучені до цього свята.
   На нас чекала цікава програма та інтерактивні заходи. Представники НБУ провели 10 вебінарів від експертів НБУ, Фонду гарантування та Музею грошей; майстер-курс з основ домашнього господарства «Випічка з вигодою»; онлайн-зустріч з економістом, аналітиком, автором статей та інвестиційним банкіром Сергієм Фурсою «Фінансова грамотність як спосіб життя» та презентація навчальних матеріалів на тему Дня економіки, тобто була насичена інформаційна, аналітична, цікава програма та інтерактивні події.

   Протягом восьми днів студенти вчилися складати бюджет, стежити за витратами і не потрапити в рекламу товару, вчилися економити та захищати кошти від інфляції, а також торкнулися таємниць старовинних скарбів та обговорили походження історії заощаджень.

Святкування Тиждня заощаджень разом з Національним банком України було цікавим, інформативним, пізнавальним!

 

Доцент кафедри банківської
справи та страхування
Олена Жарікова

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook