Майбутнє білків: магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК поглиблюють свої знання

11 листопада 2022 року

 

   Кожної секунди Збройні Сили України наближають нас до перемоги, звільняючи рідні території України від російських загарбників.

   Викладачі та студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України міцно тримають освітній фронт. Наші студенти - частина успішного майбутнього незалежної та заможної України.

   Так, магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК першого року навчання, освітньої програми “Нутриціологія” із впевненістю та зацікавленістю вивчають освітню компоненту “Харчова хімія”.

   Наші майбутні фахівці з харчових технологій закріпили отримані теоретичні та практичні знання під час лекційних та лабораторних занять щодо білків, їх хімічного складу, властивостей та ролі у технологічному процесі отримання харчових продуктів.

   Тематика доповідей студентів охоплювала особливості хімічного складу білків як тваринної так і рослинної сировини та їх вміст у харчових продуктах різного походження.

   Доповіді студенти готували підгрупами, що також дало змогу отримати навички працювати в команді та побороти можливі страхи під час публічних виступів, що дасть можливість із впевненістю брати участь у вітчизняних та закордонних наукових заходах.

   В рамках заняття, після обговорення виступів, магістри прослухали вебінар “Майбутнє білків! (The Future of Protein)“, організований BNP Media Events.Спікерами заходу були Стефані Лінд, співзасновник Elohi Strategic Advisors та Мервін Де Соуза, головний науковий співробітник Elohi (Сполучені Штати Америки).

 

   Під час вебінару, студенти мали змогу дізнатись про тенденції тяжіння до споживання білків; нові продукти і напої, багатих білком; альтернативні джерела білка; розширення використання білкових інгредієнтів; новітні шляхи отримання альтернатив білка; харчові добавки, які покращують якісні характеристики білоквмісних харчових продуктів на основі рослинної сировини.

   Даний захід дав змогу магістрам набути досвід закордонних колег щодо зростання та тенденцій ринку рослинного та альтернативного білків, теоретичних аспектів отримання нових видів білоквмісних харчових продуктів, ключових білкових інгредієнтів, на які слід звернути увагу у 2023 році. Отримані знання будуть використані магістрами при подальшому навчанні.

 

СЛАВА ЗСУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Ігор Устименко,
доцент кафедри технології мꞌясних,
рибних та морепродуктів


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook