Готельний бізнес: матриця успіху у нелегкі воєнні часи

6 листопада 2022 року
   3 листопада 2022 року за сприянням модератора Олександра Чорнія, директора Smart Education Hotel School, близько 100 делегатів, у тому числі викладачі і студенти кафедри готельно-ресторанної бізнесу та туризму, ННІ неперервної освіти і туризму взяли участь у онлайн-конференції «Інструменти Hotel Matrix для готелю».

   Спікер конференції – Igor Grechko, директор компанії Expert Solution LLC, яка представляє Hotel Matrix на готельному ринку України розповів про актуальний для готельного бізнесу програмний продукт компані – Servio, що забезпечує ритмічну і ефективну організаційно-управлінську, сервісну діяльність підприємств.
   Презентація інструментів для готельного бізнесу «Hotel Matrix», які допомагають ефективно управляти готелем, отримувати аналітику власної роботи у порівнянні з конкурентами, здійснювати господарські операції викликали неабиякий інтерес в студентському колі, серед викладачів та стейкхолдерів.
   Жваве обговорення проблем діяльності готелів на ринку України, подолання ними викликів військового стану підтвердили актуальність використання нових програмних продуктів створених для готелів різної потужності та категорії.

   Мова йшла про:

  • інструменти, які допоможуть аналізувати власний дохід готелю та порівнювати його з конкурентами;
  • можливості прийняття обґрунтованих та ефективних рішень у тарифній політиці;
  • розрахунок основних показників – ADR, Occ, TRevPEC, TRevPAR для оцінки операційної діяльності готелю;
  • оцінку вже прийнятих управлінських та комерційних рішень.

   Наразі Hotel Matrix вже користується 178 готелів по всій країні.

   Щиро дякуємо Олександру Чорнію за запрошення. Впевнені, що тільки тісна співпраця науковців і практиків здатна забезпечити підготовку майбутніх фахівців, перед якими стоїть непроста задача – розвивати вітчизняний готельний бізнес.

Лариса Гопкало,
доцент кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook