Виховна робота наставників 1 курсу факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів та природокористування України у період воєнного часу

1 листопада 2022, 16:46
ФВМ НУБіП України

   Виховна робота наставника починається з першого року навчання студентів. Крім відвідування важливих локацій на території університету, таких як музеї, ботанічний сад, навчальні лабораторії, навчальна клініка, бібліотека, палац культури,  організації участі в конкурсах, спортивних змаганнях, необхідно знати й підтримувати дозвілля студентів. Майбутні спеціалісти ветеринарної медицини багато часу проводять у місцях спільного проживання – гуртожитках, де вони навчаються, проводять свій побут і дозвілля.

   Наставники 1 курсу з кафедри терапії і клінічної діагностики, а саме: 7 групи – Марина Вікторівна Дробот, 8 групи ¬ Павло Васильович Шарандак та 9 групи – Андрій Вікторович Розумнюк відвідали гуртожиток № 6, де проживають студенти. Не дивлячись на складну ситуацію,  а саме відсутність світла, зустріч з підопічними пройшла в дружній атмосфері. Наставники відмітили хороший санітарний стан у кімнатах. 
 
 
       
Професор кафедри терапії  і клінічної діагностики Павло Шарандак
Доцен кафедритерапії і клінічної діагностики Андрій Розумнюк  
Асистент кафедри терапії і клінічної діагностики Марина  Дробот
 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook