«Наша хата не з краю»

17 жовтня 2022 року

«Самостійну державу може здобути собі український народ

тільки власною боротьбою і трудом…» 

Степан Бандера

 

Сьогодні, під час російсько-української війни, наша держава переживає складні часи. Але ми незламні, бо у нас є своя героїчна історія і свої герої, своя територія, мова і народ, патріотична молодь, яка прагне до самовдосконалення.

Відомо, що в темні часи добре видно світлих людей, і, мабуть, не даремно, адже сьогодні кожен із нас у той чи інший спосіб проявляє свою громадянську позицію. Навряд чи знайдеться людина або організація, яка не намагається здійснити свій внесок у перемогу України в несправедливій, кровопролитній війні.

Підтримати Українську армію може кожен і способи для цього є різні. Студенти та викладачі Ірпінського фахового коледжу НУБіП України теж вирішили долучитися до цієї благородної справи. Напередодні Дня захисників та захисниць України студенти коледжу закінчили ярмарковий марафон на підтримку ЗСУ, який тривав з 3 по 14 жовтня.

До кожного ярмарку завжди залюбки долучалися нові групи, які приносили на продаж випічку, десерти, тортики та інших смаколики.

 

Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Покупці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства, студенти у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі.

 

 

Дякуємо усім студентам, класним керівникам академічних груп, викладачам, співробітникам коледжу, які долучилися до проведення доброчинного заходу на підтримку ЗСУ, а саме: гр. 101-Е, 102-О (Гурська Л.Л.), гр. 103-Ф (Чорненька Л.Б.), гр. 104-М (Сиротенко А.О.), гр. 105-Т (Вінник І.В.), гр. 106-К (Смолянчук Н.В.), гр. 107-К (Федоровська О.О.), гр. 108-Х (Клименко Л.В.), гр. 201-Е (Куракіна О.В.), гр. 203-Ф (Чайка Л.В.), гр. 205-М (Щербакова А.П.), гр. 206-Т (Ковтун О.П.), гр. 208-К (Дібрівна Е.І.), гр. 209-К (Берегеля І.М.), гр. 210-Х (Карасюк С.В.).

 

  

Студентами, викладачами та співробітниками коледжу зібрано близько 20000 гривень. Частину коштів спрямували на підтримку військових роти вогневої підтримки В/Ч А4081, які перебувають на Харківському напрямку, зокрема закупили: Inseego 8800l LTE WiFi 4g LTE роутер Novatel – 2шт; перетворювач струму Wimpex 12V/220V/900W/ UPS – 1шт; антена 3G/4G Mimo 17dBi – 2шт; адаптери до роутера – 4шт; антени для роутера маленькі 7dBi – 2шт; електричні сушарки для взуття – 6 шт; устілки для взуття з підігрівом – 10 пар.

  

Маємо надію, що воїни цієї роти відчують нашу підтримку і бажання робити посильні кроки до ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ.

Іноді щастя вимірюється миттєвостями!!! Самими звичайними, але за відчуттями – найчарівнішими!!!

Людмила Клименко,

викладач зарубіжної літератури,

класний керівник групи108-Х

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook