Формування індивідуальної освітньої траєкторії: студентів 1 курсу магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві"

12 жовтня 2022 року

 

    Кожен студент формує свою індивідуальну освітньою траєкторію шляхом вибору навчальних дисциплін за спеціальністю (вибіркові дисципліни у розрізі освітньої програми), на кафедрі Агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна була проведена зустріч студентів 1 року навчання з гарантом ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» Анатолієм Бикіним і викладачами кафедри. Викладачі, котрі відповідають за викладання вибіркових дисциплін, провели роз’яснювальну роботу щодо по порядку вибору дисциплін (Положення про освітні програми в НУБІП України (п. 2.7.3) Формування переліку вибіркових дисциплін), представили їх зміст і компетенції, що вони формують. Окреслили основні напрямки, зокрема, вивчення інформаційних технологій, технологічного забезпечення та волого забезпечення в умовах точного землеробства. Студенти активно вступали у обговорення, висловлювали свою зацікавленість певними напрямками.

    З переліком дисциплін вільного вибору за спеціальністю (освітньою програмою), їх робочими програмами і силабусами за освітньою програмою студенти мали змогу ознайомитись на електронній сторінці кафедри у розділі Освітня програма «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві», «Робочі програми і силабуси навчальних дисциплін».

    Процедура вибору була проведена 7 жовтня, шляхом анкетування, обрані вибіркові дисципліни за спеціальністю увійдуть в навчальний план.
   У основних пріоритетах кафедри завжди визначальне місце буде займати всебічне сприяння гаранта і викладачів у формуванні індивідуальної освітньої траєкторії студентів.
 
Доцент кафедри Олена Літвінова
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook