Успішний початок навчально-екзаменаційної сесії для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання

23 вересня 2022 року

 З 19 вересня 2022 року в онлайн режимі розпочалася навчально-екзаменаційна сесія для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня заочної форми навчання факультету аграрного менеджмеенту освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування».

 
При викладанні навчальної дисципліни «Управління ризиками та економічною безпекою» доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною 19 вересня 2022 року на 2-й парі було проведено лекційне заняття, на якому здобувачі вищої освіти опанували методичні підходи та критерії до оцінки ризиків, розглянули можливі ризики, які виникають при прийнятті управлінських рішень, а також сутність та значення «ризик-апетиту» підприємства. На 3-й парі для здобувачів вищої освіти було проведено практичне заняття, на якому було розглянуто ситуаційні завдання та визначено можливі шляхи подолання різних видів ризиків за певних умов діяльності підприємств.
 
 
20 вересня 2022 року на 2-й парі Оксана Гавриш провела лекційне заняття з навчальної дисципліни «Антикризове управління підприємствами», на якому здобувачі вищої освіти ознайомилися з характеристикою методичних підходів до діагностики кризового стану підприємства, системою оціночних показників-індикаторів кризового стану та стадії розвитку кризових явищ у підприємстві. На 3-й парі Оксана Миколаївна провела практичне заняття,  під час якого було розглянуто ситуаційні завдання та задачі щодо визначення стадії кризи у підприємстві та можливих шляхів її подолання, а також розрахунку коефіцієнта Бівера, багатофакторної моделі Е. Альтмана та чотирифакторної моделі Спрінгейта.
 
 
Здобувачі вищої освіти під час занять були активними, проявляли зацікавленість до дисциплін, а також активно долучалися до обговорення та вирішення практичних завдань.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook