Увага! Інформація щодо організації ревакцинації бустерною дозою викладачів, співробітників і студентів продовжується

24 вересня 2022 року
м. Київ

Шановні викладачі, студенти і співробітники університету.

   Запрошуємо Вас на бустерну дозу ревакцинації з 09-00 до 14-00, з понеділка по п`ятницю, за адресою проспект Голосіївський б.№59 а, 106 кабінет, КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського району!
   Нагадаємо, що бустерною дозою від COVID-19 вважається доза, яку вводять як ревакцинацію вже після повного курсу щеплень, щоб посилити ефективність вакцинації, яка з часом знижується. Бажаний період введення від 6 до 9 місяців із дати отримання другого щеплення від COVID-19.
Багато країн ЄС вже починають запроваджувати вимогу мати бустерну дозу для в'їзду іноземців як альтернатива здачі тесту. Європейський Союз також планує запровадити таку обов'язкову вимогу для в'їзду іноземців – отримати бустерну дозу у проміжок від 6 до 9 місяців від другої дози.
   В університеті оперативним штабом по протидії пандемії Covid-19 продовжується бустерна вакцинація науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів у відповідь на пандемію в Україні, затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України № 213 від 09.02.2021 року.
  За дорученням ректорату адміністрацією КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва у співпраці з оперативним штабом університету розроблено і затверджено дорожню карту ревакцинації науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів університету.
   Наразі адміністрація КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, надала необхідну кількість доз препарату Pfizer-BioNTech, тому ми продовжуємо імунізацію викладачів, працівників та студентів інститутів та факультетів, які виявили особисте бажання щепитися.
                               ПОРЯДОК РЕВАКЦИНАЦІЇ (АЛГОРИТМ)
     Оперативним штабом розроблено алгоритм ревакцинування:
- списки бажаючих пройти ревакцинацію НПП, співробітників та студентів формують керівники структурних підрозділів університету. Подаються списки в оперативний штаб для узагальнення;
- узагальнені і сформовані списки бажаючих пройти щеплення викладачів, працівників та студентів надсилаються відповідальними за вакцинацію (інститутами і факультетами, службами проректорів) не пізніше ніж за дві доби на електронну пошту: [email protected] та [email protected].

   Коордінатор проекту Ржевський Геннадій Миколайович, член оперативного штабу, тел.: 067-903-84-98
    Списки бажаючих, для перегляду натиснути тут!


Оперативний штаб університету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook