Засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження у новому навчальному році

16 вересня 2022, 12:00

     Відбулося чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження


    16 вересня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші відбулося чергове засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на коронавірус та упередження їх розповсюдження. На розгляд членів оперативного штабу було винесено ряд питань.
  Сергієм Миколайовичем найпершим було розглянуте кадрове питання. Так, до складу Оперативного штабу було введено начальника відділу з надзвичайних ситуацій – Віктора Антоненка та тимчасово виконуючого обов’язки голови Студентської організації – Олександра Вертелецького.
     Проректор продовжив, розкривши світову та державну статистику захворюваності на COVID-19 станом вересень 2022 року. За даними МОЗ України в період з 12 по 16 вересня зафіксовано 36 683 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Наразі Україна за рівнем інфікування посідає 24 місце у світі.

  

   «Наведена статистика стимулює колектив дотримуватися рекомендацій МОЗ щодо профілактики захворювання на коронавірус. Також варто особливу увагу звернути на інформування студентів-першокурсників щодо превентизації захворювань на COVID-19», – наголосив Сергій Кваша.

    Члени Оперативного штабу не залишили поза увагою обмеження, викликані дією правового режиму воєнного стану в країні, та вкотре нагадують про необхідність неухильного виконання здобувачами та членами колективу алгоритму дій при сигналі «Повітряна тривога». 

    Нагадуємо керівникам підрозділів про необхідність подальшого своєчасного щоденного інформування Оперативного штабу про усі випадки захворювання на коронавірус, обов'язково підтверджений тестуванням і висновком лікаря сімейної медицини та листом тимчасової непрацездатності. Адреса поштової скриньки для надсилання даних щоденного моніторингу: educ_vice-rekt@ nubip.edu.ua.  


Сергій Михнюк,
член Оперативного штабу,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook