На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології розпочалась активна профорієнтаційна робота

20 вересня 2022 року
   Вибір навчального закладу та професії для молодого покоління може стати довгим та нелегким процесом. Полегшити його покликана профорієнтаційна робота, яку проводять співробітники навчального закладу. Вони ознайомлюють майбутніх випускників загальноосвітніх закладів освіти із можливостями вибору, надають необхідну інформацію про вступ та особливості навчання.

   15 вересня 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, спільними зусиллями декана Юлії Коломієць та завідувача кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Алли Клепко було відвідано ряд навчальних закладів м. Кагарлик, Обухівського району Київської області.

 

   У комунальному закладі Кагарлицької міської ради «Кагарлицький ліцей № 1» відбулась зустріч з директором Василем Мамієм та учнями 11 класів. На зустрічі були присутні 27 учнів. У комунальному закладі Кагарлицької міської ради «Кагарлицький ліцей № 2» відбулась зустріч з директором Іриною Горбач та учнями 10-11 класів. На зустрічі були присутні 35 учнів. У комунальному закладі Кагарлицької міської ради «Кагарлицький ліцей № 4» відбулась зустріч з директором Людмилою Шевеленко та учнями 11 класів. На зустрічі були присутні 20 учнів. Загалом профорієнтаційна робота була проведена для 82 учнів.

   Слід зазначити, що директори з радістю відкрили двері своїх ліцеїв, щиро приймали декана Юлію Коломієць та завідувача кафедри Аллу Клепко. Директор Василь Мамій тепло згадував ректора Станіслава Ніколаєнко, який бувши міністром освіти та науки України, з незапланованим візитом, відвідав «Кагарлицький ліцей № 1» залишивши по собі приємні враження, що сьогодні стали причиною дружнього настрою та доброзичливої зустрічі.

 

   Юлія Коломієць провела презентацію, де познайомила учнів зі структурою, широким вибором спеціальностей та перевагами навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України. Вона акцентувала свою увагу на можливостях для розвитку, особливостях, перспективах майбутньої професії та подальшого працевлаштування за обраним фахом у сучасних компаніях, лабораторіях. Презентаційна доповідь декана не оминула й насичене, цікаве та активне студентське життя на факультеті, умови проживання в унікальному студмістечку Голосіївського району. Юлія Василівна надала актуальну інформацію про вступ, прохідний бал, шанси навчатися за бюджетні кошти та особливо підкреслила можливість отримання додаткових балів при вступі за участі в олімпіадах, на консультаційно-підготовчих курсах, що проводяться на базі НУБіП України.

   Учні ліцеїв з цікавістю слухали доповідь про факультет, кафедри, навчально-наукові лабораторії, про перспективи розвитку наших спеціальностей у світі, а потім мали змогу поставили свої численні запитання, які виникли в ході зустрічі.

Наталія Батрак 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook