Отримання сертифікатів M.E.Doc здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти

7 вересня 2022 року

   Завдяки співпраці з ТОВ «М.Е.ДОК» здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» мають можливість під час вивчення дисципліни «Digital менеджмент» опановувати програмне забезпечення M.E.Doc, а саме навчитися подавати звітність до контролюючих органів та обмінюватися юридично значущими первинними документами між контрагентами в електронному вигляді, тобто максимально автоматизовувати взаємодію із оточуючим середовищем в процесі ведення бізнесу. До проведення занять залучається представник ТОВ «М.Е.ДОК» - Кім Артем Сергійович.

У сьогоднішніх умовах здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету аграрного менеджменту дистанційно змогли підтвердити рівень своїх знань та отримати сертифікати від провідної компанії на ринку електронного документообігу – ТОВ «М.Е.ДОК».
Вітаємо студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» з опануванням курсу, отриманням знань і навичок роботи з програмним забезпеченням M.E.Doc та бажаємо подальших успіхів!
Оксана Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського
 

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook