Відкрита лекція к.т.н., доц. Банного О.О.

31 серпня 2022 року
30 серпня 2022 року, відбулась відкрита лекція кандидата технічних наук, доцента кафедри надійності техніки Олександра Банного для студентів 3 курсу та 2-го скороченого терміну навчання, освітнього ступеню «Бакалавр», спеціальність 192 - «Будівництво та цивільна інженерія» факультету конструювання та дизайну з дисципліни «Надійність будівельної техніки». Тема лекції «"Інженерно-фізичні основи надійності машин».
Надійність – одна з основних проблем сучасної техніки, яка вирішується на етапах проектування, виробництва, дослідження, експлуатації й ремонту машин та технологічного обладнання.
Підтримання працездатності, відновлення ресурсу машин і технологічного обладнання, підвищення їх безвідмовності – важливе завдання підприємств, які пов’язані з технічним сервісом. Підвищення надійності будівельної техніки також має велике економічне значення.
Лекцію проведено на високому науково-методичному рівні з використанням сучасних мультимедійних засобів. Тему лекційного заняття чітко сформульовано, структура плану відповідала робочій програмі навчальної дисципліни з курсу «Надійність будівельної техніки» для студентів спеціальність 192 - «Будівництво та цивільна інженерія».
 
По закінченню лекції студенти задавали цікаві питання щодо новітніх технологій забезпечення надійності та сучасні методі підтримання техніки у працездатному стані та впровадження їх у виробництво.
 
 
 
Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook