До початку навчання першокурсників – готові!

7 вересня 2022 року
   За головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука 7 вересня відбулася традиційна нарада із заступниками деканів та директорів ННІ з навчальної роботи. У вступному слові проректор зазначив, що для зарахованих студентів 13-14 вересня в дистанційному форматі планується проведення «Школи першокурсника», далі з 19 вересня, після посвяти в студенти, першокурсники розпочинають навчання в аудиторному форматі.
 
   Проректор ознайомив присутніх з основними термінами роботи приймальної комісії у вересні 2022 року. Зважаючи на це, Василь Шинкарук акцентував свою увагу на особливостях організації освітнього процесу в 1 семестрі 2022/2023 н.р. Він наголосив на необхідності проведення корегування навчальних планів щодо кількості академічних груп і лекційних потоківпісля зарахування всіх вступників – бакалаврів та магістрів денної і заочної форм навчання. Проректор детально зупинився на переліку робіт, які необхідно виконати для організованого початку 1 семестру 2022/2023 навчального року для 1 курсу бакалаврів та 1 року навчання магістрів.
   Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів присутнім про інформаційне забезпечення студентів 1 курсу бакалаврату та 1 року навчання магістратури ветеринарного спрямування, акцентувавши увагу на наданні доступу їм до електронних навчальних ресурсів університету.
 
   Галайдюк Лідія, начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту ознайомила присутніх з особливостями цьогорічного замовлення та видачі студентам перших курсів бакалаврату та магістратури ветеринарного спрямування студентських квитків у 2022/2023 н.р.
   Олег Бачинський поінформував присутніх про особливості практичного навчання студентів усіх факультетів та ННІ у поточному семестрі.
 
   Заступники деканів та директорів ННІ доповіли про стан готовності факультетів та ННІ до навчання першокурсників та обговорили варіанти проведення цьогорічної «Школи першокурсника» для зарахованих студентів на бакалаврату та магістратури ветеринарного спрямування денної форми навчання.
   До активного обговорення розглянутих питань долучилися заступники деканів факультетів та директорів ННІ Олександр Шевченко, Галина Домашовець, Семен Волошин, Сергій Деркач, Олена Улютіна, Наталя Клименко та Тереза Микицей.
 
 
   Результатом наради стало рішення про те, що кожен факультет та навчально-науковий інститут університету на сьогодні до початку навчання першокурсників готовий!
 
Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу,
Оксана Зазимко,

заступник начальника навчального відділу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook