Енергетики і автоматники реалізують всі можливості очного навчання

1 вересня 2022 року
    Понад 400 студентів з 24 академічних груп ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України з 15 серпня 2022 року приступили до занять.

    Серед них в очному форматі розпочали роботу студенти 2 і 3 курсів ОС «Бакалав» і студенти магістратури 2 року навчання. Дистанційно навчаються бакалаври 2-го курсу скороченого терміну та 4-х курсів.

 

    Розклад занять студентів в умовах воєнного стану сформовано з урахуванням безпекової складової і включає заняття у дві зміни, передбачені додаткові лабораторні та практичні заняття з фахових дисциплін.

     Алгоритм дій відпрацьовано до дрібниць: в аудиторіях окрім науково-педагогічних працівників до інтенсивного графіку навчання долучені майстри виробничого навчання, техніки та лаборанти.

    Чергові на кафедрах разом зі службами комендантів забезпечують дотримання карантинних вимог та слідкують за виконанням правил поведінки під час сигналів повітряної тривоги.

    Студентське життя було б неповноцінне, якби поряд з навчальним процесом не пропонувалось студентам активне дозвілля. Саме спортивні змагання об’єднують молодь та формують здоровий спосіб життя.

    Команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження достойно виступила на турнірі з футболу, далі у календарі змагань – волейбол, стритбол, шахи, гирьовий спорт і ін.

    Віримо, успіхи обов’язково будуть!

Семен Волошин,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook