Згуртуємось! З’єднаємось! Переможемо! День знань 2022 у ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»

30 серпня 2022 року
   29 серпня 2022 року в приміщенні актового залу коледжу пройшли урочистості, присвячені початку нового навчального року. Цьогоріч він стане справжнім викликом і для студентів, і для батьків, і для педагогів, адже в умовах воєнного стану навчання відбуватиметься у зовсім нових форматах.

   О 10 год. відбулись зустрічі кураторів груп з батьками студентів. Безпекова складова, форми навчання, проживання в гуртожитку, наявність укриття – питання, які обговорювались на зустрічі.

   Студентка II курсу Христина Гурко розпочала урочистості піснею «Мрія», присвятивши її усім захисникам України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ведучі Василь Лещук, Марта та Дарина Островські акцентували увагу на тому, що зараз під час бойових дій і криз у пріоритеті – навички виживання та самозбереження, а після закінчення війни знадобляться знання, що допоможуть розвиватися та будувати нову країну. Директорка коледжу Світлана Пилипишин передала вітання від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка, наголосила на тому, що війна зіштовхнула систему освіти зі ще більш серйозними викликами, які вимагають від влади та педагогів нових підходів, витрат і зусиль. Очільниця побажала присутнім впевнено крокувати до мети і робити нові відкриття, адже «…знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини…».

   За традицією студентам-першокурсникам Юлії Лещук, Анастасії Яциків та Руслану Олійнику вручили символічні КЛЮЧ ЗНАНЬ, ЗАЛІКОВУ КНИЖКУ та СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК. Усвідомлюючи важливість покладених на них завдань, студенти дали урочисту обіцянку бути гідними продовжувачами славних традицій Національного університету біоресурсів і природокористування України та Бережанського фахового коледжу як його структурного підрозділу та робити все для того, щоб наблизити нашу перемогу.
   Студенти отримали благословення на новий навчальний рік і від духовенства.

   Вітаємо Вас, дорогі першокурсники! Вже завтра для Вас перегорнеться ще одна сторінка книги життя. Цікавих подій ВАМ, відмінних оцінок і постійного прагнення бути кращими, ніж учора!

Галина Процик,
заступник директора з виховної роботи

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook