24 серпня – 31-ша річниця з Дня незалежності України!

24 серпня 2022 року

 24 серпня, українці святкують День Незалежності. 31-у річницю становлення нашої держави ми відзначаємо під звуки сирен та вибухи снарядів. Ми крокуємо усвідомленим шляхом затвердження єдиної нації, борючись не тільки за власну ідентичність, але й за право на існування.
  Цей день – є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу. Нехай саме з цього Дня Незалежності почнеться справжнє відродження заможної та щасливої України, в якій живуть щасливі та радісні люди, в якій діти не знають горя, а літні люди насолоджуються життям.
  Нехай допоможе Бог всім, хто захищає Незалежність нашої країни зі зброєю в руках і всім, хто докладає неймовірних зусиль задля нашого щасливого майбутнього. Тож єднаймося заради змін на краще. Тільки разом ми зможемо здійснити наші мрії та зробити нашу країни кращою та щасливішою.
  Бажаємо нашій Україні миру, стрімкого розвитку, успішного майбутнього та швидкої відбудови! Хай підростаюче та майбутнє покоління нашої неньки завжди пишається своєю Батьківщиною, а зірка свободи та миру завжди освітлює шлях нашої країни!
  Подякуємо кожному за єдність, віру, силу духу, відданість та патріотизм, який тримає нашу Батьківщину! І нехай 31 річниця незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода!

Україна переможе!
Слава Україні! Героям Слава!


Колектив кафедри філософії та міжнародної комунікації
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook