ВІЙНА ВІЙНОЮ, А НАВЧАННЯ ЗА РОЗКЛАДОМ

19 серпня 2022 року

Розпочнемо розмову з минулого семестру, навчання у якому майже повністю було дистанційним, а загальну думку про його ефективність вдало, на наш погляд, під час опитування висловила студентка 2 курсу з майбутніх біотехнологів Климчук Анна:

 

Мабуть вміє Станіслав Ніколаєнко читати думки справжніх студентів щодо компетентнісного навчання, а тому завчасно спланував почати у 2022-23 н.р. навчальний процес  з лабораторій і аудиторій університету з подальшим чередуванням його з дистанційною формою вивчення дисциплін.

Ректор, проректори, відповідні служби розписали механізми виконання планів навчання, а їх реалізацію покладено на кафедри-виконавці. Зокрема, кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води з позицій свого 99-літнього досвіду навчання студентів у ВЗО аграрного спрямування, виділила наступні пріоритети  для успішної організації навчання вже з 15 серпня 2022 року:

1

Розробка робочих програм і Силабусів дисциплін на 2022-23 н.р.

25

Виконано

2

Підготовка лабораторій до виконання лабораторних робіт стаціонарно

№№ 20, 22, 17

Виконано

3

Методичне забезпечення навчання

У 21 столітті на кафедрі підготовлено і видано 10 підручників, 43 навчальні посібники з хімічних та хіміко-екологічних дисциплін та більше 200 методичних розробок.

Виконано

4

Забезпечення дистанційної форми навчання через створення ЕНК

Розроблено 30 ЕНК дисциплін; потребують атестації і переатестації у 2022-23 р.р. - 17

Підготовлено до атестації і переатестації 7 ЕНК

5

Оптимізація розкладу навчання  на осінній семестр і відпрацювання заборгованості студентів за попередні роки з урахуванням загроз війни і covid-пандемії

Розклад відпрацювання заборгованості з 15 серпня по 17 вересня

Розклад навчання на осінній семестр

Складено

 

 

Уточнюється з деканатами впродовж вересня

 

 

  В цілому кафедра підготовку до навчального процесу виконала і чекає активності студентів у вивченні хімічних та хіміко-екологічних дисциплін стаціонарно в лабораторіях кафедри та дистанційно на платформі Elearn університету. Запрошуємо студентів, що мають заборгованість за попередні роки, приєднатися до навчання, що розпочалося з 15 серпня.

Завідувач кафедри аналітичної і

біонеорганічної хімії та якості води,

                                                   Володимир Копілевич

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook