Оксана Гулевата: мрію про успішну кар’єру, побудувати яку, переконана, допоможе навчання на факультеті аграрного менеджменту

17 серпня 2022 року
   Закінчивши технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського НАУ з відзнакою, для здобуття вищої освіти Оксана Гулевата обрала НУБіП за напрямом менеджмент.

   Чому не залишилася в Білій Церкві, а обрала Національний університет біоресурсів і природокористування України? З кількох причин. По-перше, мій хлопець вже третій рік навчається на тутешньому факультеті ветеринарної медицини, де йому подобаються і викладачі, і умови навчання, і, відповідно, перспективи подальшого працевлаштування. Разом з ним кілька разів приїздила в Голосієво, милувалася його красою, ботанічним садом. Словом, суто зовнішні враження.
   По-друге (але не за значенням), хочу отримати справді якісну освіту як менеджер. І зробити це краще у столичному виші. Твердо налаштована бути керівником і побудувати успішну кар’єру. Зрозумійте правильно, я з 14 років підробляю, і бачила багато керівників. Можливо тому і обрала управління. Навчання ж в коледжі показало, що це дійсно моє. Встигала не тільки здобувати знання, а й бути організатором: старостою групи, головою студентського самоврядування економічного відділення. Свою роль відіграло ще й те, що однією з фахових дисциплін у нас в коледжі був менеджмент. Тому, можна сказати, це доля!

   Для подальшого ж просування до мети мені потрібно вступити до престижного вишу, тож я давно вже обрала для себе НУБіП. Всі інші мої подальші дії тільки додавали впевненості у правильності цього вибору: і моніторинг місця університету у рейтингах, і знайомство з аудиторним та лабораторним фондом, і нещодавнє особисте спілкування з деканом Анатолієм Остапчуком. Тож, сподіваюся, що вже цієї осені стану студенткою факультету агарного менеджменту.

Ірина Кушніренко
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook