Розпочалася науково-виробнича практика магістрів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

17 серпня 2022 року

 Відповідно до робочого навчального плану 15 серпня 2022 р. розпочалася науково-виробнича практика магістрів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Науково-виробнича практика є невід’ємною складовою навчального процесу, важливим компонентом освітньої підготовки висококваліфікованих фахівців. Її метою є сприяння максимальному наближенню студентів до умов конкретних установ та організацій, до вирішення реальних проблем, що стоять перед ними у сфері міжнародної діяльності. Вона також покликана створити кожному студенту необхідні умови для глибокого вивчення теми кваліфікаційної магістерської роботи, підбору необхідного матеріалу для написання тексту кваліфікаційної роботи, його систематизації та аналізу.
15 серпня 2022 р. на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук відбулися збори, на яких обговорювалися питання організації та проведення науково-виробничої практики. На зборах були присутні в.о. завідувача кафедри Олександр Володимирович Шевчук, керівник практики Любовець Олена Миколаївна, куратор групи Лановюк Людмила Петрівна та студенти-магістри.

Студентів ознайомили з термінами проведення практики, окреслили основні мету та завдання, роз’яснили, яку звітну документацію необхідно здавати по закінченню практики. Значна увага була приділена методичним питанням написання кваліфікаційної магістерської роботи. Студенти прослухали інструктаж із безпеки життєдіяльності в умовах військових дій.
Всі студенти були розподілені на бази практики: кафедра міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України; навчально-науковий центр міжнародної діяльності НУБіП України; Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України; Дипломатична академія України імені Геннадія Удовенка при МЗС; міжнародна компанія ТОВ B&B Solution.
Збори пройшли в конструктивній атмосфері.

 

 
Олена Любовець,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook