Студенти спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» організовано поселились в гуртожитки

15 серпня 2022, 17:45
   Цьогоріч, перед студентами НУБіП України повстали нелегкі випробування, слідом за епідемією COVID-19 в наше життя ввірвалась війна. Принісши з собою біль, смуток та журбу в наші серця.
   Але, життя триває, і студентське також! Звістку про те, що в цьому навчальному семестрі з’являється нагода, хоча б декілька тижнів, навчатись в очному форматі, студенти 2 та 3 курсів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» сприйняли дуже позитивно та з оптимізмом. Основним приводом для радості наших студентів було те, що вони нарешті будуть мати змогу по взаємодіяти із спортивними снарядами в улюблених залах, та на стадіоні НУБіП України, розім’яти м’язи та згадати ті неперевершені відчуття коли займаєшся улюбленим видом спорту. А також, змістовно поспілкуватись з НПП кафедри та почерпнути від них знання не з екрану монітору, а в живу і на прикладах.
   Готуючись до нового навчального року 2022-2023, студенти спеціальності 017 прибули в зазначений час до гуртожитків, де проживатимуть. Жодних проблем чи питань із процедурою поселення не виникло, адже наші студенти вже досвідчені та свідомі люди, які досконало виконали всі вимоги деканату щодо поселення.
 
   До гуртожитків 2 та 8, де проживають студенти гуманітарно-педагогічного факультету завітали поважні гості, а саме проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук та декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька. Студенти були щиро раді бачити керівництво університету, та радо ділились враженнями та думками.
 
   Відвідавши всі кімнати наших студентів, можна з гордістю відмітити чистоту та охайність, а також посмішки студентів, які із затамуванням подиху чекають на початок навчання.
  
   Хочеться побажати всім студентам щасливого студентського життя, отримати максимум задоволення, знань, та практичних навичок (нехай навіть у такий короткий проміжок часу, що передбачено графіком навчального процесу). А також, мирного небу над головою! Та щасливої долі!
До зустрічі на спортивних майданчиках НУБіП України!
 
 
Анна Хижняк,
старший викладач кафедри фізичного виховання
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook