Організований початок семестру обговорили на зустрічі зі старостами та наставниками академічних груп

9 серпня 2022 року

   9 серпня 2022 року відбулася зустріч адміністрації факультету аграрного менеджменту зі старостами академічних груп та наставниками. Діалог стосувався особливостей початку 1 семестру 2022-2023 навчального року, що стартує 15 серпня. 

   Декан факультету Анатолій Остапчук зазначив ключові особливості початку навчання, серед яких стовідсоткове відвідування занять, постійний зв’язок наставників зі студентами, моніторинг місця перебування студентів, перевірка особистих кабінетів на навчально-інформаційному порталі Elearn, доступ до навчально-методтичних матеріалів.
   Заступник декана Лариса Карпенко та Людмила Чорненька акцентували увагу на складових освітнього процесу і вкотре озвучили графік поселення студентів в гуртожитки студентського містечка, відзначивши,що при поселені в гуртожиток студенту необхідно дотримуватись загальних правил поведінки мешканців гуртожитків НУБіП України в умовах воєнного стану та користуватись засобами індивідуального захисту (захисна маска і антисептик для рук).
 
   На засіданні було анонсовано проведення обов'язкового інструктажу з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану, що відбудеться 10 серпня в режимі онлайн.
   Наставники та старости академічних груп прозвітували про стан справ, готовність до початку навчання та озвучили ряд запитань на які отримали вичерпні відповіді.
 
   До зустрічі долучився випускник факультету аграрного менеджменту, співзасновник та СЕО компанії SPIKE BROKERS Олександр Соловей, який розповів про діяльність компанії і запросив студентів та викладачів на онлайн-захід, що відбудеться 12 серпня 2022 року об 11.00. Темою зустрічі стане брокерство та можливості стати брокером.
 
Лариса Карпенко 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook