Катерина Рудик мріє продовжити навчання в рідному університеті за спеціальністю «Облік і оподаткування»

28 липня 2022 року
 
       – Розкажіть трішки про себе?
    – Звати мене Катерина Рудик. Ще навчаючись в школі я полюбила математику. Намагалась постійно розвиватись у різних напрямках та самовдосконалюватись. Цікавилась такими науками, як бухгалтерський облік, інформаційні технології, тому пов’язала з цим своє майбутнє. Я випускниця ОС «Бакалавр» НУБіП України за спеціальністю «Облік і оподаткування». Знайомлячись з основами спеціальності на кафедрі обліку та оподаткування переконалась в сучасних підходах до оволодіння даною спеціальністю.
   
      – Які Ваші уподобання, окрім навчання?
      – Як і більшість моїх друзів люблю сучасну музику, кіно, а також цікаві подорожі. Із задоволенням допомагаю батькам та іншим членам родини.
 
      – Чому вирішили здобувати вищу освіту за ОС «Магістр»?
    Вважаю, що здобувши вищу освіту за ОС «Магістр» зможу реалізувати себе у майбутньому як успішний фахівець та матиму можливість обрати бажану керівну посаду в обліковому напрямку.

      
     – Чому обрали спеціальність «Облік і оподаткування»?
    До вибору свого фаху я підійшла виважено. Цікавилась сучасними інформаційними технологіями, оскільки ми живемо у часі, коли вони стрімко розвиваються. Ще з дитинства любила точність і порядок у всьому. Саме ці риси характеру, на мою думку, і потрібні представнику даної професії. Професія бухгалтера завжди буде затребуваною на ринку праці та не втратить своєї актуальності в майбутньому. А ще мама присвятила своє життя цій професії, тому і я обрала фах, де поєднуються інформаційні технології з обліком. Я рада, що батьки підтримали мій вибір.
     
      – Як давно Ви дізнались про НУБіП України?
     Про університет знаю ще з шкільних років багато хорошого з різних джерел – це один з топових навчальних закладів вищої освіти, який надає можливість отримати омріяний фах та розвивати свої особисті досягнення. В цьому переконалась під час здобуття ОС «Бакалавр». Адже навчальні програми їх підготовки визнані Привілейованим Інститутом Управлінських бухгалтерів Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants) CIMA як такі, що мають високу якість наповнення та відповідають вимогам найкращих світових практик підготовки спеціалістів з бухгалтерського обліку. Міжнародна сертифікація освітніх програм − це унікальна можливість і студентам, і випускникам НУБіП України долучитися до навчання міжнародного рівня з гарантуванням їм суттєвої конкурентної переваги на ринку праці.
      
       – Які Ваші мрії на майбутнє?
    Коли я розмірковую про своє майбутнє, особливо в період війни в нашій рідній Україні, не можу сказати напевно, яким воно буде. Але найважливішими речами для мене в майбутньому будуть сім’я і робота. Я вважаю – освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» потрібен для того, щоб влаштуватись на престижну роботу та отримувати задоволення від улюбленої справи.
      Мрію отримати диплом магістра НУБіП України, працювати висококваліфікованим спеціалістом за фахом, отримувати гідну заробітну плату в нашій державі. Постійно вдосконалюватись і відкрити власну справу.
     
    Дякую, Катю, за розмову та бажаю завжди пам’ятати, що навчання – це безперервна робота. Вона до снаги лише тим, хто наполегливо працює і ставиться до цього відповідально. Хай продовження навчання в нашій alma mater стане надійною сходинкою у Ваше щасливе та гідне майбутнє!

Розмову вела Тетяна Слєсар,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook