Ректор Університету Станіслав Ніколаєнко та проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук перевірили стан аудиторій та навчальних лабораторій 5-го навчального корпусу

21 липня 2022, 17:24
   На сьогодні в Університеті йде активна підготовка до початку нового навчального року. Оновлюються навчально-методичні комплекси дисциплін та електронні курси на навчальному порталі Університету, йде активна робота у навчальних корпусах – готуються укриття та сховища для забезпечення навчального процесу в умовах воєнного стану, готуються до зустрічі зі студентами і навчальні лабораторії кафедр.
   19 липня 2022 року ректор Університету Станіслав Ніколаєнко та проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук перевірили стан підготовки аудиторій та навчальних лабораторій 5-го навчального корпусу до нового навчального року. 
   Особливу увагу було приділено навчальним лабораторіям кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, де завершуються роботи з підготовки до нового навчального року. Роботи виконуються силами співробітників цієї кафедри, активну участь в підготовці та налаштуванні стендів та обладнання до нового навчального року беруть також студенти факультету, які проходять виробничу практику в лабораторіях кафедри, отримуючи практичні знання з будови, принципу дії та налаштувань двигунів та елементів трансмісії сучасних мобільних енергозасобів.
   У ході візиту ректором Університету Станіславом Ніколаєнком було перевірено стан навчальних аудиторій та лабораторій кафедр факультету конструювання та дизайну та механіко-технологічного факультету, які розташовані в 5-му навчальному корпусі, місць загального користування, облаштування шляхів евакуації студентів та співробітників у разі повітряної тривоги, а також дані конкретні доручення щодо усунення виявлених недоліків та забезпечення готовності аудиторій та укриття корпусу до початку нового навчального року.

Пресслужба
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook