Кампус: поселення працівників університету в гуртожитки!

19 липня 2022 року
     Злагоджена та безперебійна робота є запорукою досягнення успішного результату. Незважаючи на усі труднощі викликані воєнним станом в країні у студентському містечку триває робота.

     19 липня 2022 року, під головуванням Сергія Кваші – проректора з науково-педагогічної роботи та розвиту, за участі Сергія Стецюка – директора студентського містечка, Віктора Потебні – начальника відділу з соціальної роботи, Руслана Любара – заступника голови первинної профспілкової організації НУБіП України, Олексія Мельника – голови первинної профспілкової організації студентів та аспірантів, відбулось засідання Комісії з поселення працівників університету у гуртожитки студентського містечка НУБіП України на новий 2022-2023 навчальний рік.

     Цьогоріч, близько 900 осіб, разом з членами сімей, виявили бажання поселитись у гуртожитки університету. Зазначимо, що Національний університет біоресурсів і природокористування України в повному обсязі не може забезпечити співробітників тимчасовим житлом, адже в пріоритеті є поселення студентів, тому при розгляді заяв комісія досконало вивчала кожного претендента на поселення: аналізували своєчасне надходження сплати за проживання, належний санітарний стан кімнати, дотримання Правил внутрішнього розпорядку гуртожитку.

     Ретельно розглянувши кожну заяву та детально зваживши всі «за» та «проти» були ухвалені рішення. Зважаючи на скрутну економічну ситуацію в країні, тимчасову неспроможність оплачувати орендоване житло, Комісія пішла на зустріч, та підтримала більшість бажаючих на поселення, проте для співробітників до яких виникли уточнювальні запитання, буде організовано та проведено ряд додаткових засідань.
     Також члени Комісії наголосили, що у зв’язку з воєнним станом в країні та непередбаченими форс-мажорними обставинами, які можуть виникнути, необхідно завчасно попередити осіб, що поселяються в гуртожитки про можливі перебої у постачанні комунікацій і при потребі переселення працівників в інші гуртожитки, які будуть функціонувати.

     Чотири місяці на території нашої держави триває безжальна, цинічна війна, проте, студентське містечко працює на повну потужність та не збирається зупинятись: перші засідання Комісії з поселення працівників відбулись, наступний крок – поселення студентства!
     Попереду – справді важкий шлях, але зрозуміло, що надалі – успіх нашої незламної країни. Коли заради цього щиро працюють сотні людей – кожен і кожна на своєму місці – результат буде обов’язково!

Мирослава Терлецька,
секретар Комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook