Щасливий випуск - 2022 на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

1 липня 2022 року

     30 червня 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась кульмінація освітнього процесу для студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» освітньої програми "Нутріціологія" − випуск з врученням  довгоочікуваних дипломів.

ВИПУСК - 2022 на  факультеті – це 101 щасливий дипломований фахівець із спеціальності 181 «Харчові технології»!

      Словами привітання випускників відкрили урочисту частину проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк та декан факультету Лариса Баль-Прилипко, вони побажали випускникам успіхів, професійного розвитку та здоров’я у цей важкий час для всієї країни та світу.

     Вадим Миколайович виразив впевненість, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті та побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому.

   Лариса Баль-Прилипко зазначила, що факультет пишається кожним, а також завжди буде радий побачити їх на своєму порозі та з цікавими пропозиціями щодо спільного науково-практичного росту і звичайно всіх бакалаврів чекаємо в магістратурі.

 

     Потому проректор Вадим Кондратюк вручив дипломи з відзнаками 5 бакалаврам та 6 магістрам.

     Гарними словами привітаннями до випускників звернулися  доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олександр Савченко, завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимир Василів, завідувачка кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, Ольга Прядко, заступник декана з виховної роботи Тетяна Розбицька. Побажали подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог та зазначили, що це тільки початок, щоб стати професіоналом своєї справи необхідно сумлінно працювати, та не зупинятись у навчанні.

     В свою чергу випускники долучились до слів подяки факультету, кафедрам та всім викладачам. Слова подяки прозвучали від випусника бакалаврату, активіста, голови студентської організації факультету Данила Малікова. Він подякував працівникам факультету за вкладені в них сили та емоції, привітали всіх зі святом, та побажали удачі випускникам у подальшому їх житті.

 

 

 

 

 

 

 

 

      Насамкінець – кілька спільних світлин на пам’ять, тисячі щирих усмішок та щирі побажання.

Любі наші випускники бакалаврату та магістратури!

    Хочемо привітати вас зі святом вашої перемоги, зі святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам’ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірні серйозні і глибокі завдання та не бійтеся перемагати і бути успішними.

 

Слава Україні! Слава Героям України! Хвала Славетному НУБіП України!

В добру путь!!!

Тетяна Розбицька,
PhD, заступниця декана
факультету харчових технологій та
управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook