Вітаємо студентів факультету інформаційних технологій з отриманням дипломів бакалавра

29 червня 2022 року

  29 червня на базі факультету інформаційних технологій відбулося вручення дипломів випускникам 2022 року. Майже 200 дипломованих фахівців завершили навчання на ОС «Бакалавр» та отримали довгоочікувані документи про освіту.

  Атмосфера в залі була досить хвилюючою, проте звичайно радісною. Попередні роки були досить не простими, і от студенти знову мали нагоду зустрітися в стінах рідного факультету та згадати минулі студентські роки. Змінився формат проведення навчальних, наукових, спортивних та мистецьких заходів, але не студентський дух. На заході зібралися батьки, друзі, викладачі, щоб привітати випускників.
  Перед початком вручення прозвучав гімн України. Цього року він мав особливе звучання. Як серед викладачів, так і серед студентів є активні учасники територіальної оборони та лав Збройних Сил України. Один із студентів не зміг поповнити лави випускників - Дмитрик Микола. Всі присутні вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання.

  З вітальним словом до випускників звернулася декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова. Кожен випуск відрізняється своїми яскравими особистостями. Цьогоріч 20 випускників отримали дипломи з відзнакою: Граудул Олександра, Ковальчук Ярослава, Пазій Олександра, Семенко Аліна, Трохимчук Єлизавета, Мельничук Ірина, Свиридченко Микита, Харченко Юрій, Андрющенко Микола, Вівдич Павло, Забродська Ірина, Корінний Едуард, Кузнюк Кароліна, Маркелова Маргарита, Мельниченко Владислав, Надточій Олександр, Недьошев Максим, Погребняк Денис, Совков Олексій, Ярошенко Андрій.

  З вітальним словом від адміністрації Університету звернувся проректор з наукової та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим, який підкреслив особливість моменту, адже завершення навчання на бакалавраті підводить ще одну важливу життєву лінію, кожен зі студенів, хто хотів, мав змогу отримати сучасні та якісні знання, а також, навіть в таких умовах - яскраве та насичене студентське життя.

   

  Серед випускників справжній двигун студенстького життя факультету, голова студентської організації Семенко Аліна, незмінний актив – керівники та представники відділів студентської організації Протас Анна, Мокан Олександр, Підсуха Євгеній, Андрусь Микита, Коваленко Назарій, Матвієнко Денис, Кузнюк Кароліна, Харченко Владислав, а також постійні члени студентського самоврядування на рівні гуртожитку – діюча голова студентської ради гуртожитку від факультету ІТ Маркелова Маргарита, екс голова - Шапірко Владислава та незмінна команда помічників - Смагіна Діана, Мельник Ольга, Наулко Дарина

  Поповнили лави випускників призери профільних олімпіад та різноманітних наукових заходів - Трохимчук Єлизавета, Мельниченко Владислав, Мельничук Ірина, Антоненко Віталій, Бєлоус Артем, Граудул Олександра, Пазій Олександра, Ковальчук Ярослава, Андрющенко Микола, Корінний Едуард.

  

  Після вітальних слів розпочалося найголовніше – звичайно це вручення довгоочікуваних дипломів та фотосесія.

  

  На завершення від імені випускників факультету зі словами вдячності до викладачів та деканату ще раз звернулася голова студентської організації факультету, староста 4 курсу спеціальності “Комп’ютерні науки” Аліна Семенко.

Дорогі наші випускники!
Колектив факультету інформаційних технологій щиро вітає Вас з важливою подією - отриманням освітнього ступеня “Бакалавр”!
Ми бажаємо всім мирного неба над головою, міцного здоров’я, нових наукових та творчих звершень, мудрих рішень і дій, а також високих професійних досягнень та впевненості у своїх силах!

  

  

Дякуємо Вам за довіру та плідну роботу!
Завжди чекаємо на Вас у рідних стінах факультету!
До зустрічі на магістратурі!

                                                                                                                                                                 Інна Костенко, координатор роботи зі студентським самоврядуванням

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook